Voor wie deze zomer om financiële redenen in Nederland blijft, niet getreurd! Binnen de grenzen is er nog van alles te doen voor jong en oud. Dit is ideaal voor de mensen met een krap budget maar toch willen genieten deze zomer. Daarom hebben wij speciaal voor jullie lezers een lijstje opgesteld met 3 leuke tips om jouw zomer onvergetelijk te maken. Zet je riem dus maar vast, want daar gaan we!

Tip 1: Thermen Bussloo

Gelegen vlakbij de Veluwe kan je (misschien) wel de beste wellnesslocatie van Nederland vinden. Ieder jaar weer stromen bezoekers uit alle hoeken van Nederland af naar Bussloo om te genieten van een onvergetelijke dag of weekend. Maar wat maakt deze locatie dan zo speciaal? Ten eerste is het een beauty, wellness en saunaresort in één locatie. Daarnaast zit je, omdat je vlakbij de Veluwe zit, midden in de natuur. Je zal dus nergens geluidsoverlast van hebben. Tot slot hebben zij ook een sauna voor mensen met ademhalingsproblemen, ideaal dus voor mensen met dermatologische klachten! Natuurlijk wil je hier wel zo goedkoop mogelijk heen. Kijk daarom of jij een goedkoop dagje sauna kan schoren.

Tip 2: Walibi

Als wellness niet aan jou besteed is, wellicht heb je dan meer behoefte aan een adrenalinekick. En waar kan je die beter vandaan halen dan uit een pretpark? Bij Biddinghuizen vind je Walibi World, deze locatie stond voorheen ook wel bekend als Six Flags. Ik schrijf bewust deze locatie op in plaats van een ander pretpark, omdat deze locatie meerdere voordelen heeft. Eén van de beste eigenschappen is echter dat het in het hart van Nederland ligt. Waar je dus ook woont in Nederland, Walibi World zal nooit aan de andere kant van ons kikkerlandje liggen.

Tip 3: Anne Frank Huis

Zijn zowel wellness als adrenalinekicks niets voor jou? Wellicht is een cultureel uitstapje dat precies wat je nodig hebt. Verrijk jouw kennis van ons vaderlandse geschiedenis en bezoek het Anne Frank Huis in Amsterdam. Ontdek de verstopte kamer achter de kast en leer hoe Anne Frank, het Duitse joodse meisje, heeft geleefd. Het is wat anders dan een sauna of pretpark bezoeken en misschien wel precies wat jij nodig hebt.

Natuurlijk heeft Nederland nog veel meer te bieden dan alleen deze 3 tips. Voldoen deze tips niet aan jouw behoeften, niet getreurd! Los van Thermen Bussloo zijn er nog genoeg andere saunalocaties in Nederland. Kijk daarom snel voor een overzicht van alle wellnesslocaties en wie weet zie jij een locatie bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *