fashion

Kijk eens naar buiten: de zon schijnt! Tijd om ons weer op te maken voor de terrasjes en rokjesdag!
Maar wat moeten we aan? Hierbij een overzicht van de fashion trends voor 2018; dan weet jij welke musthaves jij moet scoren!

Trend 1: geel

Tja… Niet iedereen kan deze kleur goed hebben… Maar als geel jou wel staat, dan wordt dit jouw jaar!

Trend 2: ruiten

De ruit ga je in 2018 terug zien in heel veel items: van jumpsuit tot schoenen: overal zijn de ruitjes!

Trend 3: pvc

Wat? Ja echt… Denk aan de transparante regenjas… Die ga je weer terug zien in 2018. Maar ook transparante schoenen en tassen. Helemaal hot!

Trend 4: sportwear

Je kunt zonder problemen lekker al in je sportoutfit over straat naar de sportschool. Of niet naar de sportschool, maar gewoon wel in je sportoutfit rond lopen. Dat is superhot dit jaar! Heerlijk toch; zo’n comfy look?!

Trend 5: rood met strepen

Neem een rood gestreepte rok. En rokken kunnen dit jaar in alle lengten, maar vooral enkellang. Helemaal leuk!

Trend 6: blauw

Blauw staat iedereen, dus deze trend kan werkelijk iedereen toepassen! En dan ga je vooral het jeansblauw zien, van donker- tot lichtblauw. En het liefst stonewashed of faded.

Trend 7: raffia

Denk: de grote strandhoed. En zet dan deze gedachte door in andere accessoires: sandaaltjes, tassen. Zie je jezelf al zitten op dat heerlijke terras op de boulevard?

Trend 8: lila

Om deze kleur kun je echt niet heen in 2018. Lila will be everywhere!
Kun je lila niet zo goed hebben, dan kun je ook prima voldoen met wat accessoires in deze kleur: gave pumps of een mooie boy bag.

Je ziet het: er zit voor iedereen wel wat bij dit jaar. Ga er lekker met deze tips eens voor zitten en shop online je outfit voor het aankomende seizoen bij elkaar. Veel plezier!