Iedereen heeft een kledingstuk in hun kast van denim, maar hoe vind je de perfecte outfit die daarbij past? Zo heeft elke persoon een favoriete jeans om aan te trekken of een denim jasje die bij verschillende weersomstandigheden past. Deze manier van fashion is bij iedereen bekend en staat dan ook bij elke persoon. 

In deze blog worden 5 outfits besproken die helpen om de perfecte denim look samen te stellen van zonsopgang tot zonsondergang. 

Voor de ochtend en middag

Sommige mensen staan graag vroeg op of moeten vroeg naar hun werk, terwijl er ook mensen zijn die graag uitslapen en wat later hun dag beginnen. Voor al deze mensen is de Light Wash Nobody Jeans een uitstekende jeans voor overdag. Het is een comfortabele broek waarin veel mensen het prettig vinden om thuis op de bank te zitten met een kop koffie. Combineer deze jeans met een organisch katoenen t-shirt voor een comfortabele look. 

Middag uitstapjes

Voor een middag drankje of lunchen is dubbele denim een stijlvolle look. Er is een dunne lijn tussen eruit zien als iemand uit de jaren 90 en er chic uitzien. Beide looks zijn interessant, maar het ligt eraan voor welke look iemand wilt gaan. Draag een donkere denim ensemble voor een verfijnde look. Voor een look die past bij deze tijd, draag een paar gouden kettingen en opvallende hakken erbij. 

Boodschappen doen

Veel mensen vinden het fijn om stijlvol uit de deur te gaan. Zelfs voor boodschappen doen is het leuk om er goed uit te zien. Om er nog steeds chic uit te zien is het combineren van een Skinny Nobody Jeans met een geribbelde katoenen tank, een zonnebril en een handtas die groot genoeg is voor het essentiele een uitstekende keus. De taille kan worden vastgemaakt met een opvallende riem en wanneer het wat slechter weer is dan kan daar een trendy beige jas overheen. 

Denim werk outfit 

Wanneer iemand vrij mag zijn in het dragen van zijn/haar eigen kleding, dan is denim daar een goede keuze voor. Om er zakelijk uit te blijven zien is een blazer een uitstekende oplossing. Een gestructureerde blazer gecombineerd met een turtle neck en een donkere denim. Op deze manier ziet de persoon er stijlvol en zakelijk uit. 

Denim in de avond

Voor een outfit in de avond zijn er ook genoeg opties om er opvallende uit te zien in denim. 

Zo zijn er namelijk denim jurkjes in verschillende soorten kleuren en vormen. Dit kan in de vorm van een zwierige jurk voor op de dansvloer of een strakke denim jurk voor tijdens een etentje in een restaurant. Er zijn genoeg opties om de juiste stijl te vinden die bij de avond past.