Als je zin hebt in een tof feestje dan is de BBQ boot een echte aanrader voor je. In Nederland houden we van BBQ. We doen het graag en vaak. Wat is er nou leuker dan een BBQ als je een feestje hebt en dan niet thuis met alle gedoe dat erbij hoort, nee lekker op een schip waar je zelf niks hoeft te doen. Behalve genieten natuurlijk en dat gaat je wel lukken. Dat weten we zeker. Je kunt dit uitstapje regelen als je privé een feestje geeft en het ook inzetten voor een zakelijk uitje. Van een personeelsfeest tot een productpresentatie. Dit is een originele manier van samenzijn met collega’s of vrienden en familie. Heb jij wel zin in een feestje om nooit te vergeten? Lees dan snel verder, want we hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Feest voor elke gelegenheid

De BBQ boot kun je inzetten bij allerlei gelegenheden. Of je nu je verjaardag wilt vieren of op een ongedwongen manier wilt genieten van een familiebijeenkomst. Dit is je kans. Je kunt er zelfs een vrijgezellenfeest vieren zodat je met je groep lekker de bloemetjes kunt buiten zetten, zonder dat anderen daar last van hebben. En kun je er geen genoeg van krijgen, dan vier je zelfs je bruiloft op het water. Ben je op zoek naar een originele manier om zakenrelaties of personeel te vermaken? Ook dan is een BBQ op het water de perfecte manier om mensen te verrassen met een origineel idee op een originele locatie. Jij bepaalt zelf hoe de dag er verder uitziet.

Lekker eten op de BBQ boot

Op de BBQ boot staat eten natuurlijk centraal. Je gaat lekker genieten van een BBQ op het water. Wat wil je nog meer? Wat er allemaal op de BBQ gelegd wordt bepaal je zelf. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Van een simpel menu met lekkere hamburgers en salades tot een uitgebreid menu met speciale soorten vlees. Je kunt de maaltijd aankleden met allerlei bijgerechten om van te smullen. Voor de kleintjes is er altijd wat lekkers te vinden. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen manier genieten. Daarbij kun je bepalen welke dranken er geschonken worden en ook de hoeveelheden kun je daarin sturen. Al wil je natuurlijk dat iedereen de hele avond goed voorzien is.

Ongedwongen samen zijn

Op de BBQ boot heb je de gelegenheid bij uitstek om ongedwongen samen te zijn. Als je eenmaal op de boot bent, kun je er niet zomaar meer vanaf. Dat maakt het samenzijn extra bijzonder. Je zit met zijn allen letterlijk in hetzelfde schuitje en je hebt alle tijd om lekker bij te kletsen en te genieten van een gezellige avond. 

Maak je feest op maat met BBQ boot

Als je speciale wensen hebt dan kun je dat ook regelen op de BBQ boot. Als je wilt kun je er een bijzonder feestje van maken en al je speciale wensen vervullen. Zo kun je bijvoorbeeld een band regelen of een DJ inhuren om het feest compleet te maken. Er is van alles mogelijk. Zo maak je van er een evenement van om nooit meer te vergeten.