Regenjassen zorgen, ondanks door het regenachtige weer, voor een kleurrijk beeld in de grote steden door alle opvallende motiefjes en kleuren. Een regenjas is een echt fashionitem geworden. Schaam jij je ook altijd zo tijdens regenachtige dagen dat je je lompe, lelijke regenpak aan moet trekken? De tijden zijn veranderd!

Het ontwerp van de regenjas

De pasvorm en fitting van een hippe dames regenjas is vernieuwd. De regenjas zorgt ervoor dat je droog blijft en is tegelijkertijd nog steeds mooi om te zien. Zowel op internet of in de winkel vind je veel leuke regenjassen. Echter bestaat het aanbod voornamelijk uit zomerse regenjassen. Gelukkig heeft HappyRainyDays de regenjas opnieuw uitgevonden! De uitvoering van dergelijke regenjassen zorgen voor een wind- en waterdichte eigenschappen. Door het gebruik van kwalitatieve materialen kun je tegenwoordig een regenjas dragen als een normale herfstjas. Daarnaast zijn er ook speciale winterregenjassen voor de koude wintermaanden. Een regenjas is dus tijdens elk seizoen te dragen!

De populariteit van de regenjas

In Nederland hebben dames een hippe regenjas nodig. Nederland staat bekend als één van de regenachtigste landen in Europa, een regenjas is dus essentieel. Daardoor blijf je op regenachtige dagen voorzien van een stijlvolle look met optimale bescherming. Voorheen werden regenjassen voornamelijk geproduceerd door het merk AGU. Dit zijn functionele regenjassen, maar hebben geen mooi ontwerp. Dat een waterdichte regenjas vormloos en lelijk moet zijn is een fabeltje. Tegenwoordig zijn er genoeg jassen die verschillende uitstralingen geven. Casual of chique, lang of kort, er is genoeg keuze. De afgelopen jaren zijn er concurrerende regenjas merken ontstaan. De hippe waterdichte regenjas voor dames werd geïntroduceerd! Dit soort regenjassen kun je ook als een gewone jas dragen.  Daarnaast zorgen slimme toevoegingen zoals thermovoering en padding optioneel. Hierdoor kun je tijdens elk seizoen droog en comfortabel over straat. Een hippe regenjas voor dames is daarom geen overbodige luxe.