Een nieuwe badkamermeubel, zoals een design radiator zorgt voor een stijlvolle en comfortabele badkamer waarbij je voorzien bent van alle gemakken. De badkamer is immers een ruimte waar we veel van onze tijd doorbrengen. Als je in 2019 van plan bent om je badkamer radicaal te veranderen, denk dan aan alle onderdelen die ervoor zorgen dat je  ervaring beter wordt. Zo is een vloerverwarming heerlijk voor de koude wintermaanden.

Opbergen

Om alle verzorgingsproducten goed op te bergen zorg je voor de juiste, compacte kasten waar je veel in kwijt kan. Lades onder de wasbak, of juist een spiegel kast die je kan open doen geven al extra ruimte zonder in de weg te staan en waarbij er geen onnodige ruimte wordt ingenomen.

Materiaalkeuze

Naast alle onderdelen die je in je badkamer wilt plaatsen, kan je ook nog nadenken over de materialen die je voor elk onderdeel wilt gebruiken. Denk hierbij aan hout, steen, kunstmarmer of zelf reliëftegels voor je badkamerwand die voor een natuurlijke uitstraling zorgen.

Trends 2019

De klassieke, strakke uitstraling wat menig huishouden heeft is niet een trend voor aankomend jaar. Steeds meer verschijnen er “gekke” badkamers op Instagram. Pastelkleuren voor wasbakken, aparte vormen van een bad en felle badkamertegels waar je mee kan experimenten worden gezien als de nieuwe badkamer hype. Hoe gekker, hoe beter!

Stijlkeuze

Of je nou van plan bent je hele badkamer te renoveren of alleen de douchecabine wilt vervangen; het is altijd van belang om goed na te denken in welke stijl je je badkamer wilt vormgeven. Ga je voor een Urban look of wil je juist meer Vintage elementen aanbrengen in je badkamer? Genoeg om over na te denken, voordat je begint aan het vernieuwen van je badkamer!