sportschool zutphen en sportschool nijmegen bieden een legio mogelijkheden om te sporten. Beide sportscholen bieden fitness en groepslessen aan. De groepslessen bestaan onder andere uit Spinning, Body Pump, Zumba en Yoga. Rondom januari zijn er veel mensen die hun goede voornemens uiten op social media. Vrienden en familie beweren het goede voornemen te hebben om af te vallen. Soms wordt de daad bij het woord gevoegd, maar dit is niet altijd de zaak.

 

Actie!

Als tip wil ik meegeven; meld je aan bij een sportschool. Dit is een goede stok achter de deur voor mensen die wel willen sporten, maar het lastig vinden om te beginnen. Als je geen idee hebt hoe fitness apparaten werken, schakel dan gewoon een personal trainer in bij de sportschool. Ze worden er tenslotte voor betaald en vinden het nog leuk ook! Efficiënt sporten levert snellere en betere resultaten op dan wanneer je maar wat doet.

 

Strak in je pak

Hoe fijn is als je weer in je broek past, die je met kerst met moeite dicht kreeg? Zodra je begint met drie keer sporten in de week begin je je letterlijk ‘lichter’ te voelen. Kleding die je al een half jaar niet meer aankon, pas je nu opeens wel! Bewegen is goed voor je gezondheid, maar ook voor je eigen zelfvertrouwen.

 

Let op

De reden waarom sportscholen geld verdienen, is doordat veel mensen niet naar de sportschool gaan. Herhaaldelijk zijn mensen bij de start van hun abonnement razend fanatiek en gaan wel vier keer naar de sportschool, maar in verloop van tijd haken ze af. ‘Te druk’ of ‘geen zin’ wordt vaak als excuus gebruikt. Laat dit niet een excuus voor jou zijn en probeer jezelf te motiveren om samen met een vriend af te spreken, zodat jullie elkaar motiveren om tijd te maken om te trainen in de sportschool.