Momice is een gloednieuwe handige tool in de evenementenbranche. Met deze professionele event website krijgen de bezoekers van jouw evenement de best mogelijke ervaring. Met Momice creëer je eenvoudig een responsive website die zowel jou, de organisator, als de bezoekers optimale functies biedt. Je kunt de website geheel naar eigen wens vormgeven, zodat deze perfect past bij je huisstijl. Al meer dan 300 bedrijven maakten gebruik van de software van Momice. Wellicht word jij de volgende!

Hoe werkt Momice?

Als je kiest voor Momice kun je een handige event website maken. Alle belangrijke informatie voor je bezoekers is te vinden op één plek. Gasten krijgen de kans gemakkelijk contact met elkaar te maken via de gastenlijst. Daarnaast kun je ook een eigen event app ontwikkelen. Dit maakt het voor de bezoekers van jouw evenement nog eenvoudiger om belangrijke informatie snel te vinden. Momice is echter meer dan alleen een event website. Via Momice kun je bijvoorbeeld ook een uitnodigingsmail, e-ticket, bedankmail en enquête maken. Je kunt vervolgens alle gegevens van je bezoekers bijhouden. Zo zie je snel de gegevens van iedereen die een ticket heeft gekocht. Ook houd je eenvoudig aan- en afmeldingen bij. Jij hebt alle belangrijke informatie op deze manier snel tot je beschikking.

Responsive website

De event website van Momice is een responsive website. Dit houdt in dat je website op alle devices goed te gebruiken is. De website wordt altijd goed getoond, of je deze nu bekijkt op je desktop, smartphone of tablet. Wijzigingen kun je op ieder gewenst moment doorvoeren. Zo is je website altijd up-to-date.

Meer informatie

Wil jij meer weten over de software van Momice of zou je deze graag zelf gebruiken voor jouw evenement? Ontdek dan nu de mogelijkheden die deze tool jou te bieden heeft!