Bij carnavalskleding denk je al snel felgekleurde, uitbundige kostuums waarmee je eigenlijk helemaal niet gezien wilt worden. Maar eigenlijk denk je dan dus helemaal verkeerd! Er zijn zoveel verschillende soorten carnavalskleding die ook ontzettend leuk kunnen zijn voor andere evenementen dan carnaval zelf. Denk bijvoorbeeld aan een leuk themafeest, kinderfeestje of een andere leuke gelegenheid om jezelf in een leuk kostuum te hijsen. In deze blog vertellen we jou hoe jij de show kan stelen met een carnavalskostuum.

 

Feesten in een ander tijdperk

Inmiddels zijn wel alweer in jaar 2019 aangekomen, maar dat betekent niet dat we terug kunnen reizen in de tijd om een goed feestje te organiseren. Je kunt het zo gek maken als jij wilt. Er zijn zoveel trends die de afgelopen jaar zijn ontstaan, die kun je allemaal goed toepassen tijdens een feest. Denk bijvoorbeeld aan de jaren zeventig waarbij de hippies aan het shinen waren met hun felle kleuren. Of de jaren negentig waar de wijde broeken in waren. Hoe wijder hoe beter! Als je zoekt op carnavalskleding voor dames vind je gegarandeerd genoeg opties voor een leuke outfit.

 

Alle superhelden verzamelen

Weet je nog van vroeger? Dat iedereen wel een superheld had waar je een groot fan van was? Hoe leuk is het als jij samen met al je vrienden verkleed gaat als jullie superhelden! Pak helemaal uit, niet alleen met het kostuum maar ook met de verdere aankleding van bijvoorbeeld de make-up.

 

De mooiste sprookjes voor carnavalskleding

Heb jij een dochter die helemaal gek is van sprookjesverhalen over prinsessen? Dan is het super leuk om een themafeestje als kinderfeest te organiseren. Huur een paar mooie jurken in kleinere maat en laat jouw dochter en haar vriendinnen zich helemaal optutten in een sprookjesachtige stijl. Gegarandeerd dat zij de leukste dag ooit hebben!