Tegenwoordig is de grens vervaagt tussen sportkleding en fashion. Vrouwen dragen joggingbroeken als een fashion statement en sportschoenen als normale gympen. We zien dan ook steeds vaker tenniskleding buiten de tennisbanen en dat is weer een pluspunt voor de tennissers onder ons. Zo kan je gewoon je tenniskleding aan naar de supermarkt en dat zonder uit de mode te zijn.

 

Roze tenniskleding

Wij denken dat roze nooit uit de mode gaat, het is tenslotte de kleur van vrouwen. Deze zomer is roze ook helemaal hot! Of het nou neon roze of baby roze is, het kan allemaal. Ook is het leuk om een roze shirt met je broek of rokje te combineren.

 

Fiësta tenniskleding

Vooral de felle rode kleur komt helemaal in deze zomer. Vooral de kleur Fiësta, een felle rode kleur, is helemaal in. Deze kleur wordt geassocieerd met mexicaanse of spaanse fiesta’s.

 

Prinsessen Blauw

Prinsessen Blauw is de enige tint blauw en ook al zijn we vrouwen, iedereen voelt zich wel een prinses in prinsessen blauw. Deze kleur blauw kan je gemakkelijk combineren met roze, oranje of geel.

 

90’s kleuren

Opvallende kleuren zoals gele en blauwe tinten komen ook terug en vele kleuren brengen vrolijkheid met zich mee en geven een zomers gevoel.

 

Rokjes, rokjes en nog meer rokjes!

In de warme zomerse dagen is het natuurlijk niet fijn om een lange broek aan te hebben en daarom halen we al onze tennisrokjes te voorschijn. Rokjes heb je in allemaal verschillende kleuren, stippen en streepjes dus je bent nooit uitgekeken!

 

Jurkjes

We zien steeds meer dat jurkjes terug komen. Jurkjes zijn natuurlijk super handig als je niet weet wat je aan moet doen, want je bent in een keer klaar zonder dat je nog een bijpassend kledingstuk nodig hebt zoals een shirt of broek. Met een jurkje ben je direct klaar.