Waarom een familiereis naar Cuba? Het is een prachtig eiland dat bekend staat om het heerlijke warme weer en de zwoele sfeer en daarmee perfect voor een familiereis. Het ijzersterke karakter van Cuba wordt staande gehouden door salsa muziek, oude nostalgische auto’s, kleurrijke huisjes en sigaren. Cuba is een eiland met duidelijk een eigen identiteit. Een eiland die we allemaal wel eens moeten hebben bezocht en waar je verschillende soorten vakanties kan hebben. Je kan een doorreis maken en echt de cultuur opsnuiven of je kan ervoor kiezen op een resort te verblijven met je familie.

Mooie familie reizen door cuba een land voor alle leeftijden

Cuba is echt een eiland waar je naartoe kan met de hele familie, van kinderen tot aan ouderen, er is voor iedereen iets te doen. Je kan er de perfecte combinatie maken van actieve activiteiten tot puur genieten op het strand. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Havana. Deze prachtige stad heeft een kilometer lange boulevard die geschikt is om met z’n allen lekker te gaan winkelen, lekker een hapje te eten of voor een gezellige wandeling. Dit is dan ook de perfecte spot om alle souveniertjes te scoren voor iedereen die thuis op jullie zit te wachten.

Salsa in havana

Een van de dingen die super gaaf is om te doen tijdens je familiereis naar Cuba is een of meerdere salsa lessen te nemen in de mooie stad Havana. Hier kan je de hele familie mee naartoe nemen. Willen de mannen niet dansen? Dan kunnen zij genieten van een heerlijke cubaanse sigaar.

Playa Larga een adembenemend mooi strand

Als je na al het gedans, gewinkel en lekkere eten toe bent aan een beetje rust dan is het strand Playa Larga het mooiste plekje van Cuba om dit te doen. Dit witte strand met prachtige palmbomen en heldere turquoise zee is het toppunt van relaxen. Plof neer op je ligbed, steek een sigaar op en geniet van het uitzicht met een kokosnoot in je hand.