Een tuinhuis biedt heel veel gebruiksmogelijkheden. Tegenwoordig is een tuinhuis niet enkel meer een opslagruimte voor gereedschap en andere gebruiksvoorwerpen. Van kantoor tot hobbyruimte en van wellnessruimte tot man-cave, je kunt het zo gek niet bedenken. Heb jij ook behoefte aan een plek voor jezelf? En kun je daarnaast wel wat inspiratie gebruiken? Wij geven je wat inspiratie om van jouw tuinhuis een she-shed te maken!

She-shed: Oase van rust

Vrouwen zijn natuurlijk de spil in het gezin. Op dat moment is het fijn als je je af en toe terug kunt trekken op je eigen plek. She-sheds kunnen dan een oase van rust voor je zijn. Ingericht met leuke zeteltjes, zachte kleuren, veel licht en omgeven door groen. Daarnaast kun je een paar leuke gordijntjes bevestigen voor de ramen die voldoende licht doorlaten. Plaats een kleine geluidsinstallatie in jouw she-shed en draai relaxte muziek. Kopje thee erbij en binnen no-time voel je je weer helemaal zen en kun je het gezinsleven weer met nieuwe, frisse energie aan.

Vriendinnen

Hoe lekker is het om ongestoord samen met je vriendinnen te kletsen? Richt je tuinhuis in als loungeruimte. Plaats een lounge set in je tuinhuis, een tv en een kleine koelkast om de drankjes koud te houden in he tuinhuis. Kleed het vervolgens gezellig aan met verlichting, decoratie en eventueel een vloerkleed en je creëert een sfeervolle ruimte. Zorg natuurlijk dat je vooraf de drankjes koud hebt gezet in de koelkast met wat hapjes en een gezellige avond is gegarandeerd.

Hobbyruimte

Natuurlijk kun je jouw she-shed ook gebruiken als hobbykamer. Een tuinhuis is daar perfect voor. Het biedt voldoende ruimte voor het opbergen van uw gebruiksvoorwerpen en veel werkoppervlak. Duik in jouw creatieve droomwereld en maak kleine meesterwerken! Of je nu naait, schildert, tekent of een andere creatieve hobby hebt, een tuinhuis biedt jou die eigen werkruimte waar je – eventueel – ongestoord je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Het hele jaar door

Wat inrichting betreft kan natuurlijk heel veel. Maar je wilt natuurlijk het hele jaar door gebruik maken van jouw she-shed. Zorg er dan voor dat jouw tuinhuis geïsoleerd is en dat je in de wintermaanden een verwarmingsbron gebruikt zoals een heater of kachel. Dan kun je comfortabel genieten in de wintermaanden van jouw she-shed.

Lugarde

Lugarde ontwerpt en produceert al meer dan 38 jaar tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en etc. Zij bieden een grote variëteit aan modellen en afmetingen, en kunnen vrijwel elke wens vervullen. Kijk daarom eens op https://www.lugarde.nl/shop/tuinhuizen/ om het assortiment te bekijken. Wie weet staat jouw droom she-shed daar wel tussen! Wil je je eigen she-shed ontwerpen? Ook dat is mogelijk via de 3D-configurator op https://www.lugarde.nl. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen she-shed!