Tegenwoordig zie je steeds meer mogelijkheden om zelf je eigen meubelen, kleding, tuinhuizen en et cetera te ontwerpen. Steeds meer retailers maken gebruik van een product configurator om de klant een nieuwe beleving te kunnen bieden. Ook Woodpro maakt gebruik van een 3D-configurator. Hiermee kunt u een blokhut ontwerpen die perfect aansluit bij uw eigen stijl en behoeften. Maar hoe werkt dat en wat zijn de voordelen? Lees dan dit artikel om uit te vinden hoe dat zit.

Een blokhut ontwerpen

Als je zelf een blokhut wilt ontwerpen, dan begin je natuurlijk met enkel een idee wat je in je tuin wilt zien. Welk model of maatvoering u wilt, het is allemaal mogelijk om dit in werkelijkheid om te zetten mits de wet- en regelgeving dit natuurlijk toelaat. De beste 3D-configuratoren maken gebruiken van een stapsgewijze aanpak. Zo ook de configurator van Woodpro. Hierdoor kun je je eigen blokhut ontwerpen vanaf een blanco sjabloon. Stap voor stap maak je bijvoorbeeld keuzes in het model, muren, wel of geen luifel, het dak, ramen en dakbedekkingsmateriaal.

Het kan best lastig zijn om zelf een blokhut te ontwerpen. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen of wat voor blokhut je wilt ontwerpen? Kijk dan eens op www.woodpro.nl voor inspiratie.

Ondersteuning

Vind je het allemaal erg lastig en kom je er niet uit? Bedrijven als Woodpro vinden het geen probleem om ondersteuning te bieden bij het ontwerp van uw tuinhuis. Ook kun je tijdens het ontwerpen van het tuinhuis een berichtje sturen, zodat ze je kunnen helpen of het eventueel kunnen overnemen. Ze willen graag een goede service leveren en een mooie blokhut voor de klant.

Professioneel op maat gemaakte blokhutten

Wanneer je ervoor kiest om een blokhut te ontwerpen met een 3D-configurator, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het uiterlijk en de kwaliteit van het eindproduct. De 3D-configurator geeft namelijk een 360 graden weergave van de door u ontworpen blokhut. De kwaliteit van een zelfontworpen blokhut zal niet verschillen van die van standaardmodellen die geproduceerd worden. Het is vervolgens mogelijk om zelf je blokhut te monteren, maar je kunt dit ook laten monteren door professionals.

De belangrijkste voordelen van een online 3D configurator

Een van de belangrijkste voordelen is natuurlijk dat je de blokhut geheel naar eigen wens kunt ontwerpen. Wil je van je blokhut een she-shed maken of een plek waar je in de zomer onder de overkapping kunt genieten van het mooie weer? Niets is onmogelijk. Daarnaast kun je met de configurator alle tijd eraan besteden die u nodig heeft om uw ontwerp te maken, zonder tijdsbeperkingen. Je kunt je ontwerp rustig eerst aan familie en vrienden laten zien en bekijken of er veranderingen noodzakelijk zijn. Wellicht komen ze met ideeën voor de Finishing Touch van uw eigen ontworpen blokhut.

Wil jij ook je eigen blokhut ontwerpen? Ontdek de 3D configurator van Woodpro en doe inspiratie op bij de bestaande modellen blokhutten op https://www.woodpro.nl/shop/blokhutten/ .