Ben je op zoek naar een absolute sfeermaker in je interieur? Denk dan aan houten jaloezieën. Dit type raamdecoratie geeft warmte, sfeer, privacy en licht. Daarnaast past een houten jaloezie in elk interieur. Toe te passen in een landelijke, moderne of klassieke stijl wooninterieur.

Eenvoudig bepaal je de gewenste lichtinval door de lamellen te kantelen. Naast de gewenste lichtinval kun je de gewenste doorkijk en privacy bepalen. Wanneer je kiest voor een houten jaloezie dan kies je voor hoge kwaliteit en stevige componenten. Bij Raamdecoratie.com kun je kiezen voor een standaardmaat jaloezie of een houten jaloezie op maat. Een standaardmaat product ligt voor geproduceerd op voorraad in veel voorkomende maten.

Deze jaloezie is kant en klaar en klaar en heeft naast robuuste materialen een luxe
afwerking. De milieuvriendelijke UV bestendige lak zorgt ervoor dat het product niet
verkleurd.

Een houten jaloezie op maat wordt van begin tot eind voor jou geproduceerd.

Een maatwerk product wordt volledig naar eigen wens samengesteld. Zo is het mogelijk om naast de gewenste breedte en hoogte, de bedieningszijde te kiezen. Een ladderband maakt de jaloezie robuuster en stoerder. Een ladderband wordt geplaatst op de plek van het koord en zorgt voor een andere uitstraling. Liever een ladderband in plaats van een ladderkoord?

Bij een houten jaloezie op maat kan deze extra optie worden geselecteerd.
Het product kan volledig worden samengesteld zodat deze bij jouw interieur past. Een 25, 50 of 65 millimeter brede lamel? Geen probleem allemaal opties die gekozen kunnen worden op Raamdecoratie.com.