Ga je binnenkort trouwen? Of zijn je ouders vijfentwintig jaar getrouwd en is er alle reden om een fantastisch feest te organiseren? Denk er dan eens aan om Saxojoe in te schakelen, die een spetterende show geeft waarbij je zelfs kan kiezen tussen een combinatie van instrumenten met een sax dj! Een voordeel hiervan is dat je al voorzien bent met één artiest, je hoeft dus niet meerdere muziekkanten in te schakelen. Daarnaast is de afwisseling van genre en tempo ideaal. Zo kun je ervoor kiezen om met rustige, romantische muziek het feest te beginnen en kan je afsluiten met een onvergetelijke energiek nummer!

De saxofoon

Eerst even wat informatie over de saxofoon, dit is een instrument dat oorspronkelijk bestemd was voor klassieke muziek. Rond de jaren ’60 heeft dit prachtige instrument een intrede gemaakt in de jazz scene. Tegenwoordig is de saxofoon in heel veel verschillende genres te vinden zoals funk, reggae, pop en zoals hierboven vernoemd: jazz. De saxofoon staat bekend om zijn doordringende, warme klank die menig mens opvrolijkt.

Een spectaculaire sensatie

De meeste mensen kiezen ervoor om met een groot feest een DJ of coverband in te huren. Deze artiesten hebben ieder zijn eigen kracht, maar dit wordt na een lange tijd luisteren toch wat ééntonig. Met een sax dj sla twee vliegen in één klap. De saxofoon maakt ontzettend warme, zwoele geluiden die afgewisseld kunnen worden met een up-beat tempo van een DJ. Deze samenhang van instrumenten creëert een perfecte basis voor je feest, waar iedereen gemotiveerd wordt om een dansje te wagen op de dansvloer!