De zomer is voorbij maar de tempraturen zijn wisselvallig. Zo wisselvallig dat we zelf niet eens meer weten wat voor kleding we nou aan moeten doen. Wat voor kleding moet en we nu aan deze tijd van het jaar? Hieronder een aantal kleding tips voor vrouwen, om de komende koude winter te kunnen overleven!

Een jasje
Ga de stad in voor een jasje, of het nou een leren jasje, een suède jasje of een spijkerjasje is. Het komt altijd van pas. Een jasje kan je eigenlijk nog wel de hele na zomer aan voor wanneer het net iets te koud aan het worden is. Wanneer het droog is en te koud om er een T-shirt onder te dragen.
Kun je ook altijd nog een lekkere trui er onder doen. Zo zie je er Faconable uit en heb je het gewoon lekker warm.

Panty’s
Ik weet hoe graag we het liefst nog met blote benen rond zouden willen lopen. Maar die tijd is voorbij. Gelukkig verkopen ze bij de Hema en Primark tegenwoordig panty’s die stevig zijn, en deze panty’s houden dan ook de kou weg. Draag ze met een leuk jurkje of rokje en een paar laarsjes en je ziet er top uit de komende tijd.

Combineer kleuren
De kleuren die de komende tijd een trend zullen zijn, zijn verschillende kleuren rood, roze en mosterdgeel. Iedere kleur kun je combineren met een zwarte broek of een spijkerbroek.  Zorg dat er tenminste een kleur van onderstaand kleding pallet in je aankomende aankopen verwerkt zit en ik weet zeker dat je de show gaat stelen deze nazomer.

Accessoires
Zorg dat wanneer je geen zin hebt uit te pakken met je kleding. Je de kleding kleur en print neutraal houdt. En maak het af met een groot horloge, oorbellen of een opvallende ketting. Zo lijk je al snel een stuk meer Faconable gekleed.

Uit eindelijk moet jij je er natuurlijk goed in voelen. En geef toe deze tips zijn niet zo verkeerd. Zolang je de basis maar goed hebt en niet te veel printjes gebruikt dan komt het altijd goed.