Ook vrouwen van 35 jaar en ouder moeten er gewoon goed en modebewust uit kunnen zien. Ondanks dat we misschien dan wel moeder zijn. Wil dat niet zeggen dat we onszelf achter moeten stellen. Maar wat is nou precies de mode voor 35plussers? We zijn voor je op onderzoek uit gegaan en komen daarom met een aantal mode tips voor alle vrouwen.

Laat je benen zien.
Ook al zijn onze benen niet meer zoals vroeger laat vooral met het goede weer je benen zien. Ga opzoek naar een lange rok met een vlotte top. Of een taillerend jurkje tot net boven de knie. Zorg vooral dat de rok of de jurk dus niet te kort is. Een langere jurk of rok tot boven de knie is nog steeds sexy.

Jeans
We houden van broeken, naast dat ze lekker zitten maken ze je outfit ook nog eens fashion. Koop een keer een dure mooie spijkerbroek denk aan het merk Levi’s. Zorg dat de spijker niet te licht en niet te donker is, en kies vooral voor de echte spijker kleur. Combineer de broek met een hak en een leuke top en je outfit is super!

Hakken
Je bent het misschien niet gewend maar je bent wel een vrouw. Ga opzoek naar een paar hakken en zie ze als je beste vrienden. Je kan deze hakken namelijk overal bij aan en vooral op bijzondere gelegenheden. Of je nou een paar jeans, een jurkje of een rok hier mee combineert het maakt niets uit hakken staan overal bij!

Een goede handtas
Een goede handtas is zeker belangrijk maar welke moet je nou nemen? Vooral het leren exemplaar is zeker een aanrader. Hij is misschien wel prijzig maar je hebt er jaren plezier van. Maar zorg wel dat je een hem in een kleur koopt die tijdloos is. Denk dan vooral aan zwart, bruin of grijs. Deze kleuren kunnen altijd!

Maar we kunnen zoveel tips blijven geven maar uiteindelijk moet jij je zelf goed voelen in je outfit. Kijk ook eens naar onze andere modeblogs op modetopper.nl