De zomer is alweer voorbij en het is tijd om de lange broeken en dikke truien in te slaan. Maar van welke vrouwen trends hebben we nou eigenlijk het afgelopen jaar kunnen genieten?

Panterprint
Een rokje, een topje, een broek een jasje een accessoire alles is te dragen met panter print.
Niet te veel verschillende kleding stukken met een print maar alsnog genoeg. Wat staat die print ons goed zeg!

Metallic
Het liefst een klein stukje van de outfit metallic of het nou een schoen is of een accessoire. Of een shirtje dat metallic oogt. Of een Goude broek het maakt niet uit deze trend kwam afgelopen zomer al licht naar voor maar is denk ik ook blijvend deze winter, let maar op!

De ruit
De ruit was ook weer helemaal terug. In tegenstelling tot een paarjaar geleden dat we rondliepen in een geruite blouse was het dit jaar echt de ruitte broek die in was. Een paar zwarte laarsjes eronder en een witte top en je outfit was af. Gelukkig zal deze trend nog lang niet uitgeblust zijn.

De heuptas
Ofwel de bum bags een tasje die naast ideaal ook nog eens heel erg fashion is. Wij vrouwen dragen hem vooral om de heup in verschillende kleuren en printjes. Naast dat het spullen kan vervoeren verbergt het tasje ook nog eens je overtollige vetjes.

De ruffle
De Ruffle is een hardnekkige trend die tegenwoordig op ieder kleding stuk terugkomt. Hij gaat al een jaar mee en we zijn er nog steeds dol op. Of het nou een ruffle rokje is of een ruffle broek. Het maakt ons gewoon niets uit.

Stipjes
Stippen in de kleding blijven steeds weer terug keren. Afgelopen jaar waren de rokjes met stippen niet weg te denken namelijk op de festivals.  En ik denk dat deze trend volgend jaar gewoon weer terug keert. Maar zorg wel dat je deze kleding met een effen kleur combineert zodat je kleding niet te druk wordt.