beeren ondergoed dames

Beeren ondergoed is het ondergoed voor iedereen. Het is vele maten beschikbaar en voor iedereen. Man, vrouw, kind, baby. Voor iedereen heeft Beeren ondermode een breed assortiment.

Beeren heren ondergoed

Als u op zoek bent naar merk ondergoed voor heren, zoek niet verder. Beeren heeft voor heren veel keuze. Zo zijn er boxershorts. Natuurlijk kent iedereen een normale boxershort, maar Beeren gaat verder. Beeren heeft boxershorts in een strak variant en een wat lossere boxershort. De boxers zijn te verkrijgen met een elastische tailleband, maar ook met broekspijpjes. De wijde boxer variant heeft meestal knoopjes aan de voorkant. Er is een mogelijkheid dat er bij een wijde of strakke boxer een gulpopening in zit. Elke onderbroek is te verkrijgen in elke kleuren en er is veel keus in een coole print voor op de boxer. Zwart en wit is natuurlijk altijd beschikbaar.

Als u liever geen lange pijpen wilt hebben, kan u altijd een mannenslip kopen. Deze slips zitten strak om uw lichaam heen. In tegenstelling tot een boxershort, heeft de slip meer grip. Bij sporters is het daarom vaak de eerste keus. Het geeft hun meer ondersteuning tijdens het sporten.

Ook zijn er voor de mannen singlets te verkrijgen. Dit zijn wat langere T-shirts die strak om het lichaam zitten. De meeste singlets hebben geen zijnaden. Dit is dus erg comfortabel als er veel in bewogen wordt. De openingen van de hals en armen zijn erg wijd, zodat het niet strak gaan zitten.

Het normale T-Shirt blijft populair bij de mannen. Het is heel simpel. Er is keuze tussen een normaal T-shirt of een extra lange variant.

Als u toch liever geen mouwen heeft dan kan u kiezen voor een mouwloos shirt. Dit is vooral in de hete zomerdagen erg aan te raden. Uw schouders worden wel afgedekt, zodat u niet kan verbranden.

Zeer populair bij de mannen is thermo pantalon. Het is erg fijn om te dragen, dat komt doordat de stof zeer zacht en soepel is. De pantalon houd de lichaamswarmte goed vast en zorgt ervoor dat u het niet koud krijgt. Als u gaat zweten neemt de pantalon uw zweet op en laat het daarna naar buiten.

Hemden zijn ook altijd te verkrijgen. Beeren ondergoed heeft bijna alles in het assortiment staan.

Beeren dames ondergoed

Voor de dames zijn er ook boxershorts te verkrijgen, deze zijn hetzelfde gemaakt als die van de mannen. De boxershorts van de vrouwen heeft iets minder lange pijpen. De mogelijke prints zijn ook wat anders bij de vrouwen.

Wat meer gedragen door de vrouwen is een slip. Dit is een y-vormige onderbroek en dit bij de vrouwen altijd comfortabel, omdat hij niet te strak om de benen gaat zitten. Dit kan bij een boxer wel gebeuren.

Hemden en topjes zijn ook te koop bij Beeren. Er zijn hemden met brede bandjes en met spaghettibandjes verkrijgbaar. Hetzelfde geld voor de topjes. De hemden zijn met mouw of zonder mouw en in wel of geen thermo te verkrijgen.

Beeren kinderondergoed

Voor de kinderen is niet alles in het klein te verkrijgen wat bij de mannen en de vrouwen te koop is. voor de meisjes en jongens zijn beide boxershorts, slips en hemden te koop. Thermokleding is ook te verkrijgen voor de kinderen.