Het is weer zomer en jij wilt wat leuks doen met het bedrijf, maar wat kun jij precies doen? Je zou natuurlijk gewoon een borrel kunnen organiseren, wat ook zeker wel gewaardeerd wordt. Alleen je zou er ook voor kunnen kiezen om echt op stap te gaan met het bedrijf. In dat geval maak jij er echt een bedrijfsuitje van.

In de zomer kun jij verschillende soorten bedrijfsuitjes organiseren. Zo zou je iets kunnen doen waar teambuilding (zoals groepsopdrachten) bij naar voren komt, of iets individueels (zoals karten in Nijverdal).

Uitjes in teamverband

Samen met je collega’s moet je 5 dagen in de week werken, het is om deze reden belangrijk dat je een goede band met elkaar hebt. Als je namelijk geen band hebt, dan zal het dagelijkse werk gaan tegenvallen. Een teamuitje heeft daarom als doel om de band tussen collega’s te verbeteren.

Het zou dan leuk kunnen zijn om opdrachten in team verband te moeten doen. Denk bijvoorbeeld aan spelen als ‘wie is de mol’ of Escape City.

Karten met het team

Naast dat in een teamverband heel goed kan werken, zou je er ook voor kunnen kiezen om te karten in Nijverdal. Karten kun je namelijk binnen, maar ook buiten doen. Je collega’s zullen elkaar in willen halen etc. Zorg naast het karten in Nijverdal ook voor een barbecue, om zo het sociale aspect terug te laten komen.

Huren van een boot

De laatste tip is het huren van een boot. Denk er bijvoorbeeld aan om een boot te huren en hiermee door de grachten van Amsterdam te gaan. Bij het huren van zo een boot, kun je er ook een catering bij regelen. Dan kunnen je collega’s genieten van een borrel, lekker bij kletsen en hebben ook meteen leuk uitzicht.