De dameskleding van 2019

 

Als dame hecht je vanzelfsprekend veel waarde aan een gevarieerde kledingkast! Niemand vindt het leuk om voortdurend in dezelfde outfits te moeten lopen. Daar waar mannen vaak voor een hoge kwaliteit en een relatief lage kwantiteit kiezen bij kleding, geldt bij veel vrouwen het tegenovergestelde. Zij hoeven een shirt of rok niet vele jaren te dragen, maar vervangen deze kleding liever ieder jaar of eens per twee jaar. Heb jij de garderobe al aangevuld met nieuwe kleding voor de komende zomer? In dit artikel bespreken we de laatste trends voor dames. Zo kun je goed voorbereid aan de zomer van 2019 beginnen!

 

Kies voor vrolijke, zomerse kleuren

De kledingkast voor dames bestaat in 2019 voornamelijk uit vrolijke kleuren. Geen donkeroranje meer, maar juist lichtgeel of bijvoorbeeld een hele lichte kleur groen. Op deze manier sluit je garderobe aan bij de vrolijke kleuren die bij de zomermaanden horen. Kijk eens om je heen, om te zien welke kleding het goed doet. Wil je dameskleding in Rosmalen kopen? Je vindt hier een groot aantal leuke kledingwinkels voor dames!

 

Tip: ook de blouses zijn terug van weggeweest! Kies bijvoorbeeld voor een blouse met mooie lichtblauwe en witte strepen. De blouse staat niet alleen netjes, maar is ook nog eens hartstikke zomers.

 

Een badpak voor op het strand of aan het zwembad

Waar men in het verleden vrijwel altijd voor een bikini koos, lijkt het badpak weer terug van weggeweest te zijn. Steeds meer dames kiezen voor een speciaal type badpak, die aan de achterkant erg open is. Aan de voorkant bedekt het badpak echter de volledige buik van een vrouw. Op deze manier hoef je niet langer onzeker te zijn over die paar procenten aan overbodig vet op je buik. Daarbij heeft iedere vrouw z’n eigen charme! Ook bij deze badpakken zien we zomerse kleuren terugkomen.