Je kan er tegenwoordig niet meer omheen: wimperextensions. De nieuwste trend op het gebied van beauty en lifestyle. Steeds meer vrouwen overwegen om wimperextensions te laten zetten. En dat is natuurlijk begrijpelijk,  want met wimperextensions krijg je mooie, lange en volle wimpers die er toch nog natuurlijk uitzien. Ideaal als je een speciale gelegenheid hebt, iets om te vieren of als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Twijfel jij ook al over wimperextensions? in dit artikel zetten wij alles wat je moet weten op een rijtje.

Voor vrouwen met een druk schema

Wimperextensions
 zijn ideaal voor vrouwen met een druk bestaan. Het scheelt namelijk enorm veel tijd wanneer je het vergelijkt met mascara of bijvoorbeeld het aanbrengen van andere nepwimpers.  Je wordt eigenlijk al wakker met een stralende blik en oogopslag, en je kunt zo de deur uit! Maar, je moet er eerst dan wel ook wat tijd voor overhebben. Gemiddeld duurt het zetten van de extensions tussen de 1.5 en 2 uur. Plan het dus goed in, want dit is niet iets wat je even snel tussendoor kunt doen! Ook is het zo dat als de wimperextensions net geplaatst zijn, kun je tijdelijk niet zoveel kunt doen. Dit komt omdat de wimpers en de lijm  goed moeten kunnen opdrogen. Je mag dus niet zweten, je gezicht wassen, douchen, zwemmen en huilen. En bij voorkeur 12 uur lang. Als je voor extensions kiest, probeer daarom bij voorkeur een afspraak in de morgen te plannen, zodat je ’s avonds weer gewoon je gezicht kunt reinigen.

Op vakantie

Veel vrouwen kiezen voor wimperextensions wanneer ze op vakantie gaan. Voor vakantie zijn wimperextensions dan ook daadwerkelijk perfect. Je kan er mee zwemmen, duiken, uren zonnen, noem maar op, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up. Wimperextensions zijn bestand tegen water, zon, zee en wind! Daarbuiten, zou je er dankzij je wimpers op ieder moment van de dag stralend uit zien. Ideaal dus voor de vakantiefoto’s!

Prijzen

Het zetten van wimperextensions is niet heel erg goedkoop. Maar je hebt er wel super lang profijt van. Gemiddeld liggen de prijzen ongeveer tussen de 40 en 100 euro.  Wil je graag enorm lange extensions die je wenkbrauwen raken? Houd er dan wel rekening mee dat hoe langer je extensions zijn, hoe duurder de behandeling wordt. Niet omdat je voor de extra lengte betaalt, maar omdat je meer haartjes nodig hebt. Lange wimpers waaieren meer uit, waardoor het er minder vol uit kan zien dan kortere wimpers.

Als je wimperextensions laat zetten, moet je er ook rekening mee houden dat je om de paar weken weer bij de salon zal zitten voor een refill. Het is niets groots, maar je dient hier wel ruimte voor vrij te maken in je schema. Specialisten hanteren voor het bijwerken vaak ongeveer tussen de €15, €25 of €35 euro. Dit hangt af natuurlijk van hoelang het geleden is sinds de wimpers zijn gezet. Gemiddeld blijven de extensions 4 tot 6 weken mooi, het is dan ook aan te raden om ze ergens tussen die periode bij te vullen. Zo zou je er het langste plezier van hebben!

Ben jij ook zo benieuwd naar wimperextensions? op Beauty Label kun je nog meer informatie vinden over de extensions, ook kun je daar bijvoorbeeld een cursus wimperextensions volgen om ze zelf te leren zetten!