Hou je ervan om lekker te eten of om een feestje te vieren op een gezellige plek? Wie niet, horen we je denken. We vertellen je daarom graag wat meer over Old-Dutch, Een restaurant en adviescentrum aan de Westereen. Hier kan je niet alleen terecht om lekker te eten, er worden ook arrangementen aangeboden om een feest te organiseren. Ideaal voor een uitje met een grote groep bijvoorbeeld. Daarnaast wordt ons partycentrum ook regelmatig geboekt voor bruiloften en andere partijen.

Bepaal van tevoren wat je wilt eten

Natuurlijk vindt niet iedereen het fijn, maar het kan handig zijn om van tevoren te bepalen wat je wilt komen eten bij ons. De gehele kaart staat op de website en daarnaast staan ook alle arrangementen vermeld online. Het kan handig zijn om van tevoren te reserveren zodat er altijd een plekje voor je vrij is. Als je met een grote groep komt dan raden wij zeker aan om dit te doen.

Arrangementen voor een feestje

Op onze website zal je ook ontdekken dat het partycentrum voldoende ruimte biedt om een uitje te boeken voor een grote groep, dit komt vaak voor bij een personeelsuitje of een familiefeest bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook al diverse groepen voorbij gekomen die een geweldige bruiloft feest bij ons gevierd hebben. Lees meer over de ervaringen op onze website en ontdek hoe leuk het kan zijn om een familie-of bedrijfsuitje bij ons te doen.

Vlakbij Heerenveen, Drachten, Leeuwarden en Sneek

Old Dutch kan je zoals genoemd vinden in de Westereen, dit is slechts 15 minuten rijden vanaf grotere plaatsen zoals Leeuwarden, Dokkum en Drachten. Ook Heerenveen en Sneek is op comfortabele afstand. Kom gezellig langs, met zijn tweeën of met een hele groep!