Eet je liever geen groente of mis je bepaalde voedingsstoffen in je dieet? Er is een manier om dit probleem op te lossen. Je kan capsules slikken om je voeding aan te vullen met gezonde groente en fruit waardoor je altijd voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. We vertellen je graag wat meer over deze nieuwe trend, genaamd Healthcaps.

Hoe worden Healthcaps gemaakt?

Er gaat een specialistisch proces aan vooraf om groente en fruit op de juiste manier in een capsule te krijgen. Eerst wordt de groente of het fruit gemalen waardoor er poeder overblijft. Hierin blijven alleen de juiste onderdelen over, waar de meeste vitamines en mineralen in zitten. Vervolgens wordt de capsule met inhoud bevroren zodat het altijd vers blijft.

 

Voedingssupplementen voor mensen die een dieet volgen

Vooral als je een dieet volgt, kan het knap lastig zijn om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Vaak gaat het er bij een dieet juist om, om zoveel mogelijk slechte stoffen uit te sluiten. Hierdoor kan het voorkomen dat je bepaalde essentiële bouwstoffen mist, vooral als je het doorzettingsvermogen hebt om het dieet vol te houden, kan het voorkomen dat je te weinig varieert in je voeding. Deze voedingssupplementen, die groente en fruit bevatten, kunnen daarom een goede aanvulling zijn als je een dieet volgt.

Ook een perfecte vervanger als je geen groente of fruit lust

Ouders van kleine kinderen zijn er waarschijnlijk wel bekend mee. Kinderen lusten vaak ook weinig groente en eten liever ook geen fruit. Aan de ene kant moet je dit leren, aan de andere kant kan je middels deze groente in een pil er toch voor zorgen dat je je kinderen, of jezelf, de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Deze pillen zijn bovendien gemaakt van natuurlijk materiaal en kan je zo doorslikken.