Benieuwd naar je toekomst en wat je kan verwachten de komende tijd

 

2018

Inmiddels zijn wij al een aantal maanden onderweg in het nieuwe jaar. Zijn je hoge verwachtingen nog niet nagekomen of zijn de hoge verwachtingen die je stelt nog niet nagekomen. Bekijk nu hoe jij jouw 2018 weer in balans kan krijgen en je sterren weer op één lijn kan zetten. Probeer hier lessen van te maken.

Waterman

Hoewel je het wel wil ga je niet elke keer een 10 krijgen. Probeer dit te accepteren. Neem vaker wat rust voor een feestje en wat sociale activiteiten. Je zal merken dat Jupiter je zal ondersteunen. Voordat je door gaat naar de volgende fase in je leven, probeer de tijd te nemen om terug te reflecteren wat je de afgelopen tijd hebt gedaan. Misschien help je wel de verkeerde persoon of heb je te ambitieuze projecten aan genomen.

Vissen

Je hebt tot nu toe al je teamgenoten versleten. Normaal weet je hoe je in een team meer kracht kan krijgen maar tot nu toe bij jij de oorzaak van al het kracht verlies. Maar Jupiter gaat zich nog openen waardoor je een nieuwe carrièrepad kan krijgen, mits je hier voor openstaat. Doe een reality check en denk na hoe jij je beter kan presteren.

Ram

Er wordt gezegd dat we “alleen zo gek zijn als onze geheimen”, dus neem vandaag je spirituele levensbehoeften aan. In de meeste gevallen is je openlijke bord meestal schuldig de schuld van een ander, en niet aan je inhoudingen, maar het is nog steeds de moeite waard om jezelf te controleren op tegenstrijdigheden. Er heerst dit jaar een zeer verstrengelde vierkant tussen de vertellende Jupiter en de emo-maan in die dit jaar je expressieve vijfde huis zal beheersen. Het is misschien een beetje angstaanjagend, zelfs voor jouw als een onverschrokken Ram, maar transparant zijn kan je helpen een confrontatie onderweg te vermijden.

Stier

Laat dit jaar mensen toe tot je innerlijke liefde. Met de maan in je huis voelen familieleden de sentimentele liefde. Dit geldt overigens ook voor je vrienden. Maar pas dit jaar op voor Jupiter. Door genegen te blijven ontwijk je de meeste negativiteit van de ster.

Tweelingen

Dit jaar gaat nog niet zo lekker maar door jezelf telkens op te peppen kan je dit jaar nog redden. De maan dekt je communicatie zone dus maak hier gebruik van. Door de dominantie van Jupiter redt je het dit jaar niet alleen met je gebruikelijke charmes. Stel korte doelen zo kom je er wel.

Kreeft

Weersta de winkelverleidingen dit jaar. Vooral als je dit gebruikt om je problemen te vergeten. Dit wordt niet makkelijk doordat de maan je wil overheersen. Richt je zelf op een financieel doel en je zal zien dat dit haalbaar is. Doe geen gekke dingen en accepteer je onderliggende emoties.

Leeuw

Je hebt dit jaar nog een verwarrende jaar. Je wordt verscheurd door allerlei soorten emoties. Je hebt tot nu toe de neiging om plannen op het allerlaatste moment te annuleren maar denk eens aan de blijvende impact. Leg uit waarom je bepaalden stappen neemt en wees vriendelijk.

Maagd

Je bent tot nu toe het jaar angstig begonnen en dit heeft zo zijn eigen consequenties. Blijf onthouden dat niet iedereen op jou snelheid zit en dat jezelf je stappen moet nemen. Je moet je dit jaar dan ook vaker afleiden van de andere sterren en inplaats van ze tegen te werken de sterren meer gaan tweaken.

Weegschaal

Dit jaar was een reality check op het gebied van finance. Door een clash van de maan en Jupiter heb je het zwaar te voortduren gehad. Er komt echter een grote verandering aan. Door je sociale en kunstzinnige kant komt er een grote kans voor je aan waardoor je dit jaar nog goed kan draaien.

Schorpioen

Probeer meer op je intuïtie te werken, helemaal als je merkt dat je concentratie achteruit gaat. De maan zit dit jaar in je carrière hoek en daar ga je van profiteren. Door je innerlijk scherp te stellen en gefocust te blijven worden de kansen zichtbaar. Let wel op zet geen overhaaste stappen doordat de maan en Jupiter op de loer liggen de gevaren op de loer. Probeer je mening voor jezelf te houden en werk rustig door aan je taken.

Boogschutter

Het is dit jaar niks voor jouw om kritische gesprekken uit de weg te gaan maar misschien is dit wel een aandachtspunt. Dit jaar is het hoogst waarschijnlijk dat jij de persoon tegenkomt die jou kan tegen werken. Denk goed na waar je echt bang voor bent en probeer deze persoon te ontwijken. Jupiter en de maan zullen je hierbij helpen.

Steenbok

Een emotionele rollercoster is hoe jij de eerste paar maanden van dit jaar het best kan omschrijven. Leuk is anders. Door een grote maan en een hartstochtelijke leeuw in je buurt fluctueren je emoties. Wanneer jaloezie op de loer ligt probeer hier dan geen aandacht aan te geven. Focus je meer op je unieke stijl.

mediums

Heb je moeite om je leven weer op de rit te krijgen en weet je niet wat er bij jou verkeerd gaat.
Neem dan contact op met een van deze mediums en ontdek in een persoonlijke chat hoe jij je sterren weer positief kan benaderen en 2018 tot een mooi jaar kan maken.