Populaire nieuwe stijlen voor jouw badkamer

Je badkamer is misschien wel de belangrijkste plek van je huis, waar jij echt tot rust komt. Ga je binnenkort je badkamer verbouwen en ben je opzoek naar een nieuwe toffe badkamermeubel? Dit zijn de belangrijkste trends van 2018.

Een badkamertuin
De botanische badkamer staat vol met leven en groen. Voor planten is een badkamer de ideale omgeving door de luchtvochtigheid. Koop badkamer meubels gemaakt met organische materialen. Creativiteit kan je kwijt in deze natuurlijke inrichting, maak bijvoorbeeld je eigen rieten manden. Planten werken stressverlagend en zuiveren de lucht dit zorgt voor een fijne sfeer en ultieme ontspanning.

Zwart
Zwarte kranen, douchekop en kozijnen verwacht je niet in een badkamer. Dat geeft een mooi verrassingseffect. Een chique moderne look, die ook veel gezien wordt in hotels. Wit is zo veilig, geef daarom juist zwart in jouw badkamer interieur een kans.

Regenachtige douche
Douchen alsof je buiten in de regen staat, alleen dan op de perfecte temperatuur. Met een brede straal, kan je er gemakkelijk met zijn tweeën onderstaan. Een regendouche werkt ontspannend en geeft het gevoel alsof je je in een spa begeeft. Een super manier om je ochtend te beginnen.

designradiator en badkamer meubel trends
Badkamer meubel hip in 2018

Een japans wc
WC papier kopen is niet meer nodig. hygiënischer en schoner dan een conventionele toilet. Een moderne japanse toilet heeft een verwarmde wc bril en figureert ook al bidet. De norm in Japan, maar nu verovert deze trend ook Nederland.

XXL badkamertegels zijn in. Deze tegels zijn van 120CM bij 120CM. Geeft een unieke uitstraling aan je badkamer. Koop tegels met verschillende patronen en kleuren, dit geeft een oosterse look aan je badkamer.