Graag geven we je een paar tips om een heerlijk fit lichaam te krijgen. Je hebt dan mogelijk geen dosis erectiepillen meer nodig. Of misschien ook wel, omdat je fitte lichaam het langer kan volhouden dna bepaalde delen van je lijf. Het maakt eigenlijk ook niets uit. Het is gewoon belangrijk om een fit lichaam te hebben. Laten we snel onze tips met je delen.

 

Vermijd suikers

 

Het ligt voor de hand. Het is echter de basis van het verliezen van een paar kilootjes en om fit te worden. Suiker is gif. Het is belangrijk om ze daarom ook te vermijden. Eet geen geraffineerde suikers. Vermijd wit brood, witte pasta, zoetigheden en eet meer eiwitten, groenten en vers fruit. Ohw en chocolade? Sorry dames: Nee!

 

Meer beweging

 

Parkeer de auto wat verder weg, ga niet met de lift en maak iedere avond een wandeling. Gewoon omdat het kan en omdat je zo volop kunt genieten van je lichaam. Elke dag is het beste, maar een paar keer in de week is ook al goed. Het is belangrijk om gezond te leven en om volop te bewegen. Je kunt het! Fiets mag ook trouwens. Ga op de fiets naar je werk en niet met de auto.

 

Maak je huis goed schoon

 

Weet je hoeveel calorieën je verbrand met het schoonmaken van het huis? Het is goed om hier direct mee te starten. Het moet toch gebeuren. Het is nu dubbel plezier. Je verbrandt calorieën, krijgt een lekker lijf en daarnaast is het hele huis mooi schoon.

 

Lekker dansen

 

Wanneer je uitgaat is het goed om heerlijk te gaan dansen. Geniet van de beats en laat je eens even helemaal gaan. Het is heerlijk om met de juiste moves een geweldige avond te krijgen. Je danst je fit! Letterlijk en figuurlijk. Beter kan het toch niet? Natuurlijk moet je niet teveel alcohol nemen en een lekker watertje drinken.