Iets wat helemaal hot gaat worden deze zomer is de tie en dye. Dit is een techniek waarbij je jeans helemaal in elkaar word geknoopt en dan wordt geknoopt. Dit is iets wat we al veel zagen bij t-shirts maar wat nu dus ook terug gaat komen in de jeans. Verder zullen we de jeans in alle verschillende lengtes die je je kan bedenken gaan zien. De lengtes van de broeken zullen verschillen van heel kort tot echt lang en alles daar tussen in. De lange broeken zullen een beetje de skater look krijgen doordat ze echt op de grond hangen. Zelfs de 3 kwart en de 4 achtste broeken komen weer om de hoek kijken.

Flair pants niet meer weg te denken uit de winkels

De flair pants of ook wel de disco pants genoemd is iets wat al jaren in de mode blijft terug komen. Vroeger was de disco pants iets wat (het woord zegt het al) alleen in de disco werd gedragen. De hippies hebben het toen helemaal naar buiten gebracht en sindsdien in het niet meer weg te denken uit straatbeeld. Er zijn tijden geweest dat de flair pants even op de achtergrond was verdwenen maar echt verdwijnen zal hij nooit. Een tip: hou altijd een disco pants in de kast, zelfs als het op het moment misschien uit de mode is. Hij komt altijd weer terug. Deze broeken zijn vaak van een zachte stof en zitten dus erg comfortabel.

Pantalons zijn zeker nog niet uit de mode

De pantalon staat over het algemeen bekend als een nette broek maar sinds een paar jaar is dit drastisch aan het veranderen. Pantalons zijn er tegenwoordig is alle soorten en maten van strak en formeel, tot felle kleuren en lekker casual. Wil je de pantalon gebruiken voor kantoor draag er dan een mooie hak onder. Maar die zelfde pantalon kun je ook rocken met een sportieve sneaker en een hip t-shirt erboven. Ontwerpers over de hele wereld hebben de pantalon gecombineerd met echte streetstyle met als resultaat de ruimvallende pantalon. Deze kan je heerlijk nonchalant dragen met bijvoorbeeld een gebreide trui, t-shirt of blouse.

Je kan dus alle kanten op het deze hippe maar toch nette broek.