Online marketing is voor veel bedrijven niet meer weg te denken. Zeker wanneer jouw business is gebouwd op online zaken is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. In deze blog kun je een aantal tips vinden voor het uitbreiden van jouw online marketing strategie.

E-mail marketing

Wie nu nog niet aan e-mailmarketing doet moet daar absoluut snel mee beginnen. Het is voor jou van belang om een lijst op te bouwen vol met e-mailadressen. Deze lijst moet bestaan uit bestaande klanten en leads. Je kunt deze adressen heel makkelijk inzetten door gebruik te maken van programma’s die e-mailmarketing aanbieden. Je kunt bijna alles zelfs automatiseren. Het is hierbij wel van belang dat wanneer leads opzoek gaan naar jouw bedrijf op de mooiste website terecht komen die ze ooit hebben gezien. Het webdesign moet dus echt in orde zijn.

SEO

Ook SEO is iets waar je anno 2019 niet meer omheen kunt. Wil je gevonden worden in Google dan zul je gebruik moeten maken van SEO. Dit kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren. Je kunt heel laagdrempelig beginnen door bijvoorbeeld veel content op je website aan te bieden. Maar ga je een stapje verder, dan moet je je gaan verdiepen in online marketing.

Deel je kennis

Deel je kennis online. Dit kan je doen door middel van bijvoorbeeld webinars of het schrijven van artikelen. Zo laat je de buitenwereld weten dat je goed bent in wat je doet. Ook maak je mensen geïnteresseerd in wat je doet.