De tijd van langer, langer, langst is geweest. Helemaal hot op dit moment zijn kapsels op schouderlengte. Twijfel jij nog of een halflang kapsels iets voor jou is? Je bent straks helemaal om! 

Tegenwoordig is het helemaal in om je haar op schouderlengte te laten knippen. Check maar eens bij de vrouwelijke celebrities het grootste deel heeft een lekker fris halflang kapsel. Deze zomer- en eigenlijk de rest van het jaar ook wil je echt gezien worden met halflang haar. 
Waar het eerst jaren not-done was om met een halflang kapsel rond te lopen, en het juist meisjesachtig lang moest, of lekker pittig kort is het nu dé modetrend! 

Wil jij er bij lopen volgens de laatste trends? Dan kies je de lob. De lob is het langere zusje van de bob. Dit kapsel heeft meestal een lengte tot net boven de schouders, ideaal als je het niet té kort wilt maar het lange haar wel zat bent. Hou jij van een strakke look? Dan laat je je lob lekker op één lengte knippen. Vind jij het warrige en messy effect leuk? Vraag dan je haarstylist om er vele lagen in aan te brengen.

Heb je al eens gehoord van een Curtain Fridge? 
Dit is het voor de celebs helemaal! Er wordt een pony geknipt die in verschillende laagjes is opgebouwd en natuurlijk uitloopt naar de rest van je haar. Hierdoor komt je gezicht goed naar voren. 

Wil jij extra volume in je haar brengen en een rommelige look creëren? Dit lukt je door een hele diepe scheiding te maken en je haar naar de andere kant te ‘flippen’. 

Naast dat halflange kapsels het helemaal zijn momenteel, zijn ook krullen hot dit seizoen. Enkele jaren terug waren de ‘echte’ krullen gecreëerd door de krultang. Dat is dit seizoen echt een no-go. We willen het graag natuurlijk en wavy zijn. Dit doe je door textuur aan te brengen in je haar door middel van een sea salt spray. Je krijgt dan dat lekkere beachhair. Heb jij genoeg slag van jezelf? Dan is een product speciaal voor krullen jou favoriete stylingproduct dit seizoen! 
Is jou haar met geen mogelijkheid lekkere wavy te krijgen? Laat het dan strak en bot op één lengte afknippen, zo voorkom je de tuttige look en die kan dit seizoen echt niet. Vind je dit te saai? Kies dan voor een pony. In combinatie met een strak geknipte lob zul jij het ‘rocken’! 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de kracht van een halflang kapsel, laat het dan eens kleuren in een mooie tint. Wat dacht je van silver of sun kissed? Een andere look creér je zelf super makkelijk door de scheiding te veranderen. Zo simpel is het! 

Maak dus snel een afspraak bij je kapper en kies voor je stoere naturel look! 
Bron: Salon Spiegelbeeld