Vrijdag 21 juni. De datum waar iedereen al heel het jaar ernaar uitkijkt. Zomer! Vrijdag 21 juni is het eindelijk officieel zomer. Lekker bijbruinen op het strand of een avontuurlijke fietstocht maken. Wie houdt er nou niet van de zomer? Met deze handige accessoires voor in de tas ben je zeker goed voorbereid voor de zomer.

Grote fles water

Met het warme zomer weer kan je heel makkelijk uitdrogen. Zorg er dus voor dat je genoeg vocht binnen krijgt. Neem een grote fles water op stap en vul deze bij als die leeg is. Zo raak je niet uitgedroogd en kan je nog meer van het mooie weer genieten.

Zonnebrand

Zonnebrand. De reddende engel voor je huid. Als je de hele dag op pad gaat in de zomer, zorg er dan goed voor dat je je insmeert. Want wie wil er nou last hebben van verbrande plekken? Niemand natuurlijk!

Zonnebril

Een zonnebril is de redmiddel voor je zicht bij fel licht. Maar niet iedereen vind het fijn om een zonnebril te dragen omdat ze hem niet mooi vinden. Met deze quay zonnebril ben je goed beschermd tegen de zon en je ziet er ook nog eens trendy uit. De quay zonnebril is te verkrijgen in verschillende kleuren en modellen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een minimalistisch gold lila kleur of een eyecatchende bril met studs erop. Kortom een leuke bril die bij je zomerse Ibiza kleding past.

Ik hoop dat ik je met deze tips goed geholpen heb om optimaal te genieten van je zomer.

Heb jij nog leuke tips voor de zomer? Laat het me weten!