kettingen

Sieraden zijn de producten die een outfit compleet kunnen maken. Tegenwoordig zijn er mensen met zulke diverse stijlen in de kledingkeuzes dat hier ook passende sieraden bij moeten horen. De trends op dit gebied verschillende vaak van het een naar het ander. Vooral vrouwen houden van sieraden, maar in deze tijd dragen de mannen ook steeds vaker sieraden. En ja, het staat ze heel goed. Vrouwen zijn op dit gebied wel meer kieskeurig en houden over het algemeen van een combinatie van alles: oorbellen, ringen, ketting, armbanden, horloges en zelfs enkelbandjes. In dit artikel een aantal trends die het aankomende jaar hot gaan zijn!

SIMPEL

Als we het hebben over smaken in de mode-industrie verschillen deze natuurlijk van persoon tot persoon. De ene persoon houdt ervan om op te vallen met sieraden, maar een ander deel houdt ook van minimalistisch. Hier gaat het om simpel en dunne sieraden zonder al teveel bling. Dit is een trend die zich zeker gaat doorzetten, aangezien een minimalistische leefstijl ook steeds meer onder de aandacht komt onder de mensen. Daarentegen worden wel steeds meer sieraden gecombineerd, zo heb je diverse soorten armbanden om je pols. Dit creëert een unieke combinatie aan je arm. Dit lijkt op een trend dat al langer aanwezig is, namelijk het overlappen van verschillende kettingen. Voornamelijk vrouwen beschikken over veel kettingen en gingen daarom meerdere kettingen combineren tot een geheel van een totale combinatie.

STIJLVOL COMBINEREN

Het is dus mogelijk om van een aantal kettingen al een hele leuke combinatie te creëren. Een paar goedkope, maar toch stijlvolle, kettingen zijn al in vrij wat winkelketens te verkrijgen. Ben je nog opzoek naar een wat luxer sieraad, maar toch betaalbaar? Kijk eens op veilingsites met de beste actie van de dag, wees er wel snel bij, want een dagaanbieding is maar 24 uur geldig. Scoor dus nu nog een luxe en betaalbare ketting!