Tips voor een optimale werkruimte

Een kantoorinrichting of projectinrichting die zowel comfort als sfeer aanbiedt aan jou en je collega’s is erg belangrijk. Je besteed immers veel tijd op de werkvloer, dus is het aangenaam om je thuis te voelen. De meeste mensen werken achter een bureau. Wat hierbij belangrijk is, is dat het bureau genoeg ruimte biedt voor laptop, papieren en overige spullen. Daarnaast is een comfortabele stoel noodzakelijk, zodat je geen last krijgt van je rug en sneller rechtop blijft zitten, dit scheelt weer een onnodig bezoek naar de fysiotherapeut.

Think big!

Denk hierbij aan alle onderdelen die een ruimte volledig tot bloei kunnen laten komen. Laat je inspireren door de nieuwste trends en denk goed na over de kleur van de muur. Lichte kleuren voor muren (groen en blauw zijn erg populair) zijn vaak de uitkomst voor bedrijven, omdat het rust en karakter aan de werkruimte of kantine geeft. De indeling van de werkruimte is speelt een grote rol bij de efficiëntie, maar is ook belangrijk zodat de ruimte optisch groot lijkt waardoor je meer rust in de ruimte creëert.

Vergeet de kantine ruimte niet…

Iedereen weet hoe fijn het is om een gezellige, uitnodigende kantine te hebben waarbij je rustig je koffie in de ochtend kan opdrinken of waar je even kan relaxen tijdens de lunchpauze. Een bedrijf heeft een imago hoog te houden. Imago kan je creëren en behouden door middel van een onvergetelijke indruk te maken op klanten, collega’s en concurrenten. Interieur helpt hierbij!