Heb je binnenkort een feestje of evenement met een groep vriendinnen, familie of collega’s, dan is het leuk om samen hetzelfde shirt te hebben. Ideaal voor sportevenementen, maar ook voor vrijgezellenfeesten en andere uitjes.

 

Je ziet dan ook regelmatig mensen lopen met degelijke bedrukte kleding, maar hoe hebben ze dat eigenlijk voor elkaar gekregen?

 

Waar het in het verleden nogal een inspanning was om een bedrijf te vinden die tegen een schappelijke prijs iets op je shirts, truien of broeken kon drukken, is dat inmiddels gelukkig een stuk makkelijker.

 

Je eigen ontwerp of tekst, heel eenvoudig

Via verschillende websites kun je eenvoudig een trui bedrukken met tekst of een plaatje. Via de website kun je precies aangeven wat er op de kleding moet komen te staan. Daarbij kan je gebruik maken van standaard afbeeldingen en tekst, maar ook kiezen voor een eigen foto of tekst.

 

Het enige dat je hoeft te doen is de foto uploaden of de tekst bedenken en via de site digitaal op je kleding plaatsen. Dat is erg gebruiksvriendelijk: je kunt precies bepalen op welke positie de tekst/foto moet komen en wat het formaat moet zijn.

 

Bovendien kun je direct aangeven hoeveel kledingstukken je wilt hebben en in welke maat. Het voordeel is: dat is allemaal lang niet zo duur als je misschien zou denken. Voor een enkele bedrukking moet je denken aan ongeveer € 25,00 tot € 35,00 per kledingstuk, waarbij de kleding van goede kwaliteit is en dus lang meegaat.

 

Niet alleen een leuk aandenken, maar ook leuk om later nog eens te dragen.

 

Tips voor shirtbedrukking

De meeste mensen kiezen voor het bedrukken van een shirt. Daarvoor hebben we drie tips:

 

  • Maak de print niet te klein: dat maakt het te lastig om op afstand je shirt te lezen
  • Plak je shirt niet helemaal vol, maar kies liever voor één of enkele grote prints, zodat je shirt niet te druk is
  • Overleg vooraf over de kleur: je kan het je vast voorstellen, iedereen wil een andere kleur of ander design. Het devies is goed overleggen, zodat je geen gemok krijgt achteraf.

 

Ben je eruit? Dan kun je direct beginnen met ontwerpen!