Stel je voor: kleding van topmerken als Armani, Buddha to Buddha, G-star en meer, zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Het is mogelijk, want deze merken hebben vaak een outlet waar je de kleding tegen gereduceerde prijs kunt kopen.

 

Helaas zijn deze outlets lang niet altijd in de buurt of simpelweg beschikbaar voor iedereen. Daar is echter een oplossing voor, want via Modeveiling.nl kun je bieden op deze kleding en zo alsnog topmerken goedkoop inslaan.

 

Veilingen voor kleding, waarom?

Een veel gehoorde vraag is: waarom worden deze kleding zo goedkoop verkocht en niet zoals gebruikelijk via normale winkels? Vaak wordt er gedacht dat er wel iets mis moet zijn met de kleding, maar dit is niet het geval.

 

De kleding wordt vaak met een veiling of via een outlet verkocht, omdat ze bijvoorbeeld zijn overgebleven nadat de collectie uit de handel is gehaald.

 

Het kledingmerk verkoopt de kleding dus niet meer via winkels, maar zit er nog wel mee. De oplossing is een outlet of modeveiling, waar je de kans hebt om voor een lage prijs alsnog aan de haal te gaan met deze kleding.

 

Hoe werkt het dan?

Op Modeveiling.nl zie je lopende veilingen voor afzonderlijke kledingstukken. Dat gaat van schoenen tot shirts en van tassen tot broeken: bijna ieder denkbaar kledingstuk of modeaccessoire kun je vinden via de veilingsite.

 

Samen met andere gebruikers ga je bieden op de producten. In de praktijk betaal je vaak een stuk minder dan in de winkel het geval zou zijn, terwijl je dezelfde kwaliteit hebt.

 

Houd er wel rekening mee dat het hier dus vaak gaat om kledingstukken die nog over zijn. Dat betekent dat het zo kan zijn dat er maar één of enkele shirts over zijn van één type. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

 

Wil je meer weten over het concept en gelijk gaan bieden op mooie merkkleding, check dan Modeveiling.nl.