Paranormal

Paragnosten hebben een bijzonde paranormale gaven gekregen. Voor sommige mensen is dat moeilijk te geloven en zijn er nogal sceptisch over. Misschien herken jij dit wel. Zijn er mensen in je omgeving die niet geloven in het feit dat je een paranormale gave hebt of vinden ze het eng. In dit artikel laat ik u een aantal opties zien om aan te tonen dat u paranormaal bent.

 

Een van de kenmerken die een paragnost kan herkennen is een strek reukvermogen. Dat kunnen parfums zijn maar ook bijvoorbeeld de lucht van de zee of andere bijzondere plekken die aan een herinnering kan doen denken. Waar anderen niks ruiken kun jij een sterke geur ervaren. Op deze manier kun jij contact maken met een andere realiteit.

 

De déjà vu die jij regelmatig ervaart kan ook een teken zijn dat jij paranormaal bent. Bepaalde citaten komen opeens boven wanneer iemand spreekt. Denk bijvoorbeeld aan de zin die je vader altijd zei en nu weer gezegd wordt. Wat betekend dat? En waarom wordt deze zin weer herhaalt?

Vooraf voel je dat het een bijzondere dag gaat worden en dat wordt het dan ook. Je voelt van tevoren bijvoorbeeld wie er voor de deur staat of wie er aan de andere kant van de lijn aan de telefoon zit. Ook kun je bepaalde gebeurtenissen voorspellen.

Je ziet geesten zoals gezichten of schimmen of wellicht helemaal. Er bestaan verschillende definities van wat geesten precies zijn. Dit kunnen overledenen zijn die je kent, maar ook van onbekenden. Dit worden soms ook wel eens entiteiten genoemd. Meestal zijn entiteiten bekend doordat mensen er op specifieke plekken (zoals in huis) nare ervaringen mee hebben. Wellicht heb je wel eens het gevoel dat iemand over je heen buigt of een specifiek lichaamsdeel van je beweegt.

Om je paranormale gaven extra te ontwikkelen kun je terecht bij een medium die je verder kan helpen.