Denk je bij een Sushi Restaurant Utrecht vooral aan rijst? Dan heb je grotendeels gelijk. Maar vrees niet: zelfs als je niet van sushi houdt kun je een heerlijke avond in een Japans restaurant hebben. Wij geven je drie redenen om te genieten van eten in een Sushi Restaurant Utrecht, óók als je niet van sushi houdt.

Meer dan alleen rijst: vlees, soep, salade en groenten

De Japanse keuken is meer dan alleen rijst en kun je eigenlijk als tapas beschouwen. In een Sushi Restaurant Utrecht kun je de avond prima doorkomen zonder één keer rijst te hebben gegeten. Bestel verschillende soorten vlees en vis: ga voor kip, biefstuk, zalm of één van elk. Kies voor gefrituurd of juist gebakken én het sausje dat je lekker vindt. Combineer een lekker stukje vlees of vis met een soep of salade. Of liever geen vlees? Er zijn voldoende vegetarische opties te kiezen in een Sushi Restaurant Utrecht. Ben je erg gehecht aan de Hollandse hap? Dan kun je zelfs je eigen aardappel, groenten en vlees-versie samenstellen. En wil je helemaal eens gek doen? Bestel een zoet broodje of gebakken banaan, en niet als toetje.

In een Sushi Restaurant Utrecht vind je ware kunstwerkjes
Wanneer je niet van de plakkerige rijst houdt kun je in een Sushi Restaurant Utrecht volop genieten van de kleine kunstwerkjes die er vervaardigd en gepresenteerd worden. Sushi ziet er namelijk prachtig uit en is een ware kunst. Op het eerste gezicht lijken de gerechtjes allemaal op elkaar, maar let je beter op dan zal je zien dat dat allesbehalve het geval is. De kleuren, vormen en textuur worden in ieder gerechtje met de grootste zorg samengebracht. Sushi is een bijzondere en prachtige collectie van gerechten en het oog waardeert dit, ook wanneer de tong dat niet kan.

Japanse tapas: garantie voor een gezellige avond
Een avond in een Sushi Restaurant Utrecht is ontzettend gezellig, ongeacht de gerechten die je kiest. Bijvoorbeeld door het delen van de verschillende opties en het samen uitzoeken wat van wie is. Het brengt iets van saamhorigheid met zich mee wanneer schaaltjes onderling uitgewisseld worden en je je tafelgenoot overhaalt om het gerecht dat jij net geproefd hebt eens te proberen. Wie weet ontdek je zelfs een nieuwe favoriet. Dat is de kracht van tapas: het verbindt op een manier zoals een driegangenmenu dat niet kan. Het vereist dat een groep op een sociale manier met elkaar omgaat, zoals je dat aan de keukentafel thuis ziet gebeuren. Meer dan alles doet het denken aan eten met familie.

De volgende keer dat je wordt uitgenodigd voor een avondje in een Sushi Restaurant Utrecht? Dan zeg je volmondig ja. Jij weet dat je meer dan alleen rijst kunt kiezen en een topavond kunt hebben. Geniet van de kunstwerkjes die je tafelgenoten voorgeschoteld krijgen en de gezelligheid en saamhorigheid die Japanse tapas biedt. In welk Sushi Restaurant Utrecht zien we jou binnenkort?