Ibiza, het party-eiland van Europa gevuld met geweldige Dj’s, geweldige mensen en een geweldige natuur. Hierdoor trekt het eiland een groot aantal mensen aan die aardig wat geld op hun bankrekening bezitten. Natuurlijk wil jij ook een keertje jezelf in de schoenen wanen van een multimiljonair en probeer je alles na te doen wat deze rijke mensen doen op vakantie. De meeste dingen zijn wel te doen: Naar dure feesten gaan, bij dure restaurants eten en in dure hotels logeren, maar wat elke multimiljonair geweldig maakt is hun prive-jet en dit kost toch net iets te veel voor jou. Gelukkig is het mogelijk om ook dit te ondervinden door een Privé vlucht te boeken naar Ibiza.

Hoe boek ik een privevlucht naar Ibiza?

Ondanks dat je graag zelf een multimiljonair wilt zijn, betekent dat niet dat je er een bent of dat je zulke vrienden die hun privévliegtuig wel even aan jou willen lenen voor je vakantie naar Ibiza. Gelukkig zijn er wel een gros aan bedrijven die dit soort vluchten voor jou willen faciliteren.

Hoe duur is een privévlucht naar Ibiza?

De prijs van een eigen privevliegtuig ligt vaak tussen de 3-90 miljoen euro en dit heb je natuurlijk niet over om je een keertje als een multimiljonair te wanen. Gelukkig betaal je als je een privevliegtuig huurt slechts voor maar een paar dingen.

Service

Privevluchten staan gegarandeerd voor geweldige service. Goed eten, leuke stewardessen en een overvloed aan drank. Dit kost natuurlijk wel wat, maar het luxe leven is ook niet goedkoop.

Het vliegtuig

Zo’n vliegtuig mag dan misschien 3-90 miljoen kosten, het bedrijf dat deze vliegtuigen verhuurt wil deze prijs er natuurlijk wel uit halen. Hierdoor betaal je een heel klein percentage van het totale aankoopbedrag om winst te garanderen voor deze bedrijven. Benzine

De belangrijkste koste voor deze vliegtuigen is de benzine. Benzine is ongelofelijk belangrijk maar vooral duur voor vliegtuigen en daarom mag je flink je portemonnee leegmaken om deze benzine te betalen.

De uiteindelijke prijs?

De uiteindelijke prijs ligt sterk afhankelijk hoelang je bijvoorbeeld naar Ibiza wilt gaan en hoe groot het type vliegtuig is voor het aantal personen wat je mee wilt nemen.

Het is niet goedkoop maar het is veel beter dan een investerinkje van 3 miljoen euro. En dat is denk ik wel een goed idee als je een keertje jezelf als een miljonair wilt laten voelen.