Bedrijfsfilm zonder ondertiteling

Een online video bekijken gebeurt in een trein, in wachtruimtes, op bussen, … En in de meeste gevallen staat het geluid uit tijdens het bekijken ervan. Op die manier worden andere mensen en medereizigers niet gestoord met de geluiden van de video. Houd hier rekening mee met het maken van je bedrijfsfilm. Zorg voor een professionele ondertiteling die synchroon loopt met de beelden.

Zelf aan de slag gaan met een mobiel

In een bedrijfsfilm wordt jouw professioneel bedrijf in beeld en geluid gebracht. Laat het dan ook door een professioneel bedrijf maken. Het is de investering meer dan waard. Aan de slag gaan met een interessant, overtuigend script, waarbij producten en/of diensten representatief naar voren komen vormt een uitdaging. Dit script omzetten naar vloeiende beelden is niet weggelegd voor de leek. Maak daarom een afspraak met een gespecialiseerd bedrijf. Zij weten als geen ander om een logische en interessante verhaallijn neer te zetten waarin je bedrijf geloofwaardig naar voren komt.

Geen verspreidingsplan klaar hebben

De allergrootste blunder hielden we tot het laatst: het niet nadenken over de online verspreiding ervan. Een bedrijfsfilm laten maken door een professioneel bureau is een goede investering, als je tenminste ook nadenkt over de verspreiding ervan. Je kunt de releasedatum aankondigen via diverse media, op die manier kun je een buzz creëren.