Op zoek naar een paspop voor je eigen kledingwinkel of misschien gewoon voor bij jou thuis? Anno 2017 zijn paspoppen echt niet alleen meer iets voor kledingzaken. Paspoppen kunnen namelijk prima fungeren als een prachtig accessoire tussen elk interieur. Een paspop helpt niet alleen modestudenten en fashion designers om kleding te ontwerpen, maar ook andere modeliefhebbers kunnen paspoppen gebruiken om allerlei kledingstukken met elkaar te matchen.

Ook als je niet zoveel ruimte hebt in je woning, kun je altijd nog een kleiner type paspop vinden waar je alsnog veel mee kunt doen. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het kopen van een paspop? In dit artikel leggen we je het uit!

Verschillende merken

Op het internet kun je wel honderden verschillende soorten paspoppen bestellen. Maar welke moet je nu in huis halen? Er zijn verschillende paspop merken op de markt, zoals VidaXL, M2 Kollektion, Woood en Bony Design. Op PaspopKopen.nl kun je al deze merken met elkaar vergelijken op prijs en eigenschappen.

Wij raden echter de paspoppen van Clayre en Eef aan. Clayre & Eef is een enorm modieus en elegant brand dat handelt in woontextiel. Zij hebben een uitgebreide collectie paspoppen en dressboys, in uiteenlopende maten en uitvoeringen.

Verschillende materialen en kleuren

Een paspop hoeft niet alleen een witte of zwarte kunststof pop te zijn zoals je die vaak ziet in de etalages van kledingwinkels. Er zijn ontzettend veel verschillende uitvoeringen van paspoppen te vinden, met zowel verschillen in materiaal als in kleuren. Alhoewel de meeste paspoppen van kunststof zijn gemaakt, zijn er ook houten, ijzeren, roestvrijstalen, metalen en zelfs katoenen paspoppen te koop.

Naast zwarte en witte poppen kun je ook paspoppen vinden in de kleuren ecru, zilver, beige, grijs, bruin en rood. Daarnaast zijn er ook genoeg paspoppen die allerlei kleuren met elkaar mengen, bijvoorbeeld paspoppen met een flower print. Verder zijn er ook paspoppen die een laag hebben van huidskleur.

Verschillende maten en soorten

Tenslotte zijn er ook nog allerlei verschillende maten en soorten paspoppen. Als je misschien niet zoveel ruimte hebt in je kamer of woning kun je overwegen om in plaats van een hele paspop alleen een torso of een paspop hoofd (van piepschuim) te bestellen. Daarnaast heb je ook nog paspoppen zonder hoofd. Afhankelijk van je gebruiksdoel, je ruimte en misschien ook je budget moet je een overweging maken welke type paspop het beste bij jou past. Verschillende paspop types en afmetingen kun je allemaal vinden op PaspopKopen.nl. Neem eens een kijkje en haal vandaag nog jouw paspop in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *