feestideeën nieuw haar

Er is elke dag wel iets te vieren, klein of groot. Of het nu gaat om het perfecte kopje koffie, het slagen voor je opleiding of een mooie promotie op het werk, je kunt overal een feestje van maken. Het begin van een nieuw jaar is een goed moment om te vieren op zoveel verschillende manieren. Op zoek naar inspiratie voor een feestje om dit te vieren? Je leest het hier.

1. Een sportief feest

Het aanbreken van een nieuw jaar staat gelijk aan nieuwe voornemens. Een van de voornemens die bij vrijwel iedereen op het lijstje staat, is meer sporten. Of het nu is voor de beweging of afvallen. Hoe leuk is het om samen met je vrienden of dorpsgenoten aan het begin van het nieuwe jaar een sportdag te organiseren. In elk dorp of elke stad is wel een park waar je een aantal spellen kunt organiseren. Verdeel het veld in vieren en kies vier sporten uit die je met elkaar gaat beleven. Bijvoorbeeld volleyballen en met elkaar klauteren over een stormbaan, etc. Nodig vrienden en familie uit en maak er met elkaar een gezellige dag van!

2. Een winterfeest

Het begin van het jaar valt midden in de winter. Met een beetje geluk ligt er sneeuw en zijn de wateren in de omgeving omgetoverd tot een heuse schaatsbaan. Je kunt een leuk winterfeestje organiseren door de wintersportsferen naar hier te halen. Met elkaar warme chocolademelk en glühwein drinken en erwtensoep eten, schaatsen en sneeuwpoppen maken. Zo zorg je voor een onvergetelijk feest. Voor jong en oud kun je gezellige dingen organiseren die helemaal binnen de wintersferen passen. Zelfs voor de allerkleinsten, want die vinden het geweldig om te sleeën in de sneeuw.

3. Een feestweekend

Waarom een feestje geven die maar één avond duurt? Is het niet leuk om met een groep vrienden een heel weekend weg te gaan aan het begin van het jaar? Je kunt ervoor kiezen met elkaar het nieuwe jaar in te luiden en gezellige dingen te ondernemen als een high wine of het bezoeken van een leuke stad in de buurt, maar het kan ook erg leuk zijn om lekker sportief te zijn samen. Als groep sporten, verstevigt de vriendschapsband en je brengt direct de goede voornemens in praktijk. Je kunt op zaterdag of zondag een zeskamp huren en een leuk wedstrijdelement in het weekend brengen. Omdat je een weekend met elkaar weg bent, is er genoeg tijd om nog ergens naartoe te gaan of te relaxen in een spa in de omgeving.

Het hoofddoel van het organiseren van een feestje aan het begin van het nieuwe jaar, is vooral om gezellig samen te zijn. Iedereen heeft tegenwoordig een druk bestaan als een gezin, werk of reizen en dan is het belangrijk om tijd voor vrienden en familie te nemen. Dit direct aan het begin van het jaar in praktijk te brengen, geeft energie voor het jaar dat voor je ligt. Heb jij nog leuke ideeën? Laat ze weten!