De zomermaanden liggen nu definitief achter ons en we zien de temperaturen dalen. Een ideale kans voor veel fashion en lifestyle merken om hun nieuwe collecties en producten te tonen aan het grote publiek. De winkels liggen alweer boordevol winterkleding en bijkomende accessoires.

Hoe zorg jij ervoor dat je jezelf warm houdt en er toch in stijl bijloopt?

Hoodies

Hoodies zijn dit jaar weer helemaal in de mode. Niet alleen is een goede hoody functioneel en houdt deze je warm tijdens de koude decembermaanden, ook is een basic hoody goed te combineren met vrijwel iedere outfit. Zo kun je binnen no-time een dope winterlook creëren met een hoody, getailleerde joggings en stijlvolle boots.

Tip: maak je outfit echt uniek met een custom hoody. Het perfecte cadeau voor de feestdagen: een warme sweater, trui of hoody met een volledig eigen ontwerp. Hoodies bedrukken voor één speciaal persoon, of misschien wel voor een hele groep?

Boots en opvallende laarzen

Ook is dit seizoen goed geschikt om je boots uit de kast te trekken. Wanneer we een beetje rondkijken bij de diverse schoenen fabrikanten valt één ding al snel op: opvallende laarzen zijn hot.

Deze nieuwe trend die ingezet is door bekende merken als Luis Vuitton en Miu Miu bevalt velen goed, omdat je nu eindelijk een goed motief hebt om die foute kisten uit de kast te trekken.

Simpele accessoires

In tegenstelling tot het opvallende voetenwerk dat dit najaar in de mode is, zien we dat bij de accessoires we het juist moeten hebben van meer eenvoudige producten.

Bij winteraccessoires denken we uiteraard aan mutsen en handschoenen, en minimalistische en basic patronen zetten de trend

Wil je er dus helemaal in stijl bijlopen dit najaar, ga dan voor een hoody in combinatie met stevige boots die een statement maken, aangevuld door accessoires met een minimalistische look.