Voor u als moderne man, worden er online en in diverse winkels, T-shirts aangeboden. Er is veel keuze in verschillende modellen en kleuren. Maar welke kleding is voor u het meest geschikt en voor welke gelegenheid gaat u dit dragen? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Bij ShirtsofCotton.com vindt u het juiste model T-shirt wat het beste aansluit bij uw wensen!

Bepaal de juiste maat en vind het T-shirt wat u het mooiste past

Om een goed aansluitend T-shirt te vinden, is het belangrijk om te weten wat uw maat is. U kunt hierbij uitgaan van uw confectiemaat. Kijkt u eens aan de binnenzijde van uw maatpak of overhemd. Daar vind u de confectiemaat waarmee u de juiste maatvoering voor het T-shirt kunt bepalen. Bij een maat 50 is dat Size Medium, bij een 52 is dat Size Large, enz. Als u helemaal geen idee heeft van de maat, kunt u op ShirtsofCotton.com hulp inschakelen van onze maattabel. Meet secuur verschillende punten van uw lichaam op, en vindt de juiste maat T-shirt wat u het mooiste past.

Heeft u vragen omtrent de pasvorm van het T-shirt?

Met hulp van de persoonlijke service, is het eenvoudig met ons in contact te komen. De live chat op ShirtsofCotton.com geeft u de mogelijkheid, om via één simpele druk op de knop direct hulp te krijgen van een ervaren deskundige. Prettig, voor als u een korte vraag heeft of even niet in de gelegenheid bent om een telefoontje te plegen. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken in de fysieke winkel aan de Maasstraat in Amsterdam.

Wij vinden het leuk als u langskomt!

Om live in contact te komen met uw favoriete T-shirt, kunt u terecht bij Heerenzaak Amsterdam. Hier voelt en ervaart u direct, welk T-shirt u het prettigst vindt. Onze verkopers adviseren u graag persoonlijk. Bevalt het T-shirt goed? Bestel dan gemakkelijk een 2 of 6-pack via onze website ShirtsofCotton.com. De winkel bevindt zich in één van de gezelligste straatjes van Amsterdam. Gemakkelijk te bereiken met de auto en goed te parkeren voor een voordelig parkeertarief.