Een serie basic T-shirts in je kledingkast hebben is essentieel. Denk hierbij ook aan grijze T-shirts die zeer goed te combineren zijn. Draag grijze T-shirts bijvoorbeeld met een chino of een jeans en een goed paar sneakers voor de ultieme casual look. Een geprint T-shirt kan je outfit juist extra hip of sportief maken. Denk maar aan strepen, bloemen of stippen. Doordat veel T-shirts tegenwoordig van opvallende teksten en logo’s zijn voorzien, kun je er ook veel mee uitdragen. Laten zien wat voor type je bent, waar je van houdt of je look van een vleugje humor voorzien.

Katoenen T-shirts voelen lekker zacht aan

Het is prettig om goed zittende T-shirts te dragen. Het liefst T-shirts die de hele dag goed blijven zitten en lang mee gaan. Eigenlijk zijn T-shirts als het ware een tweede huid. T-shirts draag je direct op je lichaam en dus wil je dat ze de juiste pasvorm hebben en ook houden . Katoen is goed warmte regulerend, vochtabsorberend en luchtdoorlatend, wat toch behoorlijk fijne eigenschappen zijn voor T-shirts. En naast dat katoen zulke krachtige eigenschappen heeft, voelt het ook nog eens lekker zacht aan. Ook kan er gekozen worden voor naast het volledige katoenen T-shirt ook voor een stretch T-shirt. Dat is altijd voor iedereen wat wils.

Schonere en frissere T-shirts

Om de lengte van je T-shirt zo goed mogelijk te behouden is het belangrijk om je T-shirt op de juiste manier te wassen. Voordat je je T-shirt in de wasmachine doet keer je het binnenstebuiten. Zo slijt de kleding aan de binnenzijde en is de eventuele slijtage daardoor minder snel zichtbaar aan de buitenkant van het T-shirt. Het beste is om de T-shirts op 30 of 40 graden te wassen. Het is altijd het beste om je T-shirts te wassen met een waspoeder in plaats van met een vloeibaar wasmiddel. Waspoeder zorgt voor een schonere en frissere was, bovendien is het vaak ook nog goedkoper.