Lekker een dagje buitenshuis iets gaan doen. Maar heb je geen idee wat je kan verwachten. Of wil je een citytrip doen binnen je eigen land? Een gezellig groepsuitje met vrienden of vriendinnen, zoek je hotelarrangementen? Dan kan Breda wel de stad zijn die je zoekt. Naast dat je goed kan dineren en lekker kan zwemmen in breda hebben ze ook andere verrassende dingen waar je je ogen bij uitkijkt. In dit artikel bespreken we de aspecten van Breda waar iedereen wel een dagje voor weg snoept.

Dineren en zwemmen.

In Breda is er een grote variatie aan dineren, van snackbars tot bourgondische genieten, u vindt het allemaal in Breda. Maar een van de meest betekenis waardevolle ervaring die u op het gebied van dineren kan beleven is een diner bij Jan en Alleman. Jan en Alleman gebruikt allemaal producten uit de regio en krijgt dit allemaal dagelijks vers geleverd. U kunt dus verwachten dat uw eten lekker smaakt! Het leukste aan deze ervaring is het speciale personeel dat er werkt, dat u de beleving van het jaar zal geven en een avond om nooit te vergeten.

In Breda kunt u ook lekker zwemmen. Breda is trotse eigenaar van twee meren/plassen: het Galderse Meer en de Asterdplas. Daarnaast heeft Breda ook twee buitenzwembaden, waarvan een met binnen zwembad!

Verrassende activiteiten

Breda heeft ook een arsenaal aan verrassende activiteiten in petto. Wat laatste tijd erg in trek is zijn natuurlijk de beruchte escape rooms. En vanuit dit idea is er een concept ontstaan in Breda die gebruikt maakt van de innovatieve VR experience, waarmee je aliens kan jagen in een adembenemende ervaring. Maar dat niet alleen, in Breda is het ook mogelijk om je te begeven tussen de krokodillen en alligators! Het reptielenhuis De Aarde, te Breda opent een wereld waar je reptielen kunt aanraken en soms zelfs vasthouden, het is dus niet voor de gevoelige maag!
Kijk voor een dagje weg ook eens naar evenementen in Breda!