Omdat bijna de helft van de bevolking met een iPhone of Android-telefoon rondloopt, is het bijna niet mogelijk om ze uit elkaar te halen. Wanneer je al deze telefoons naast elkaar legt zul je je eigen telefoon er misschien niet eens uit kunnen kiezen. Dat kun je veranderen door je telefoon helemaal te personaliseren: maak de telefoon helemaal naar jouw idee en smaak. Zo is hij uniek en pik je hem snel tussen de anderen uit.

  1. Kies een uniek telefoonhoesje

Hoewel de meeste mensen al een telefoonhoesje hebben, lijken de meeste wel op elkaar. Er zijn een heleboel leuke en hippe telefoonhoesjes online te vinden, maar… je kunt ook een uniek eigen hoesje creëren door bijvoorbeeld online een eigen te ontwerpen met een leuke foto of zelfgekozen afbeelding. Ook heb je de mogelijkheid om er een tekst bij te zetten. Zo personaliseer je jouw telefoon op een leuke en unieke manier.

  1. Een leuke ringtone

Wie kent hem niet? Het bekende riedeltje van de iPhone wanneer je gebeld wordt. Mensen kijken snel op hun telefoon of zij gebeld worden, maar dat is niet het geval. Er zijn meerdere ringtones die je kunt kiezen, maar er zijn ook mogelijkheden om bijvoorbeeld je favoriete nummer of een ander leuk deuntje te kiezen als ringtone. Zo ben je niet meer in de war als je het bekende iPhone-riedeltje hoort, want jij hebt een gepersonaliseerde ringtone!

  1. De achtergrond van je telefoon

Aan de achtergrond van je toegangsscherm kun je vaak al snel zien of het jouw telefoon is of niet. Met een leuke achtergrond kun je jouw telefoon personaliseren én het ziet er ook nog eens leuk uit. Kies een leuke foto, een filmposter of je favoriete acteur of actrice.

  1. Eigen chat-achtergrond

Ook op whatsapp kun je een leuke achtergrond kiezen. Bij je familie zou je een foto van jullie kunnen kiezen als achtergrond, en bij je klasgenoten of collega’s een andere grappige afbeelding. Dit is ook een leuke manier van personaliseren.

  1. Een uniek toetsenbord

Tegenwoordig kun je bij een Google-telefoon ook je toetsenbord personaliseren. Je kiest dan een eigen thema met leuke kleuren of een uniek patroon. Zo onderscheid je jouw telefoon van de rest.