Je trouwdag is een van de mooiste dagen uit je leven. Voor iedereen zijn er andere dingen die belangrijk zijn om alles uit deze dag te halen. Voor veel vrouwen is de jurk het belangrijkste item van de dag. Sommige vrouwen dromen al jaren van hun idealen trouwjurk, weten al jaren welk model of merk het zijn moeten zijn. Mannen hebben over het algemeen iets minder met al die tierelantijntjes. Wil jij je man nou een super trouwcadeau geven? Of wil jij als man een super vet item toevoegen aan jouw trouwdag? Denk dan groots, denk aan het huren van een helikopter helemaal alleen voor jou en je aanstaande. Samen een trouwvlucht nemen en iedereen doen verrassen!

Waar en hoe kan ik een helikopter vlucht regelen?

Het huren van een helikopter is natuurlijk super gaaf maar niet goedkoop. Het is dus belangrijk dat je het bij een bedrijf doet die vertrouwelijk is. Een van de bedrijven die dit aanbiedt en echt service en kwaliteit levert is Heli-Jet. Je kan natuurlijk kiezen tussen verschillende soorten trouwvluchten, denk aan een enkeltje, een retourtje of een rondvlucht.

De mooiste trouwlocaties

De locatie is natuurlijk ook van groot belang voor deze mooie dag. De locaties variëren van een mooie kerk tot een mega groot kasteel. Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen. zie hieronder de top van trouwlocaties binnen ons mooie nederland.

– Kasteel Montfoort, Montfoort.
– Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn.
– EAU Lounge, Rotterdam.
– Mereveld, Utrecht.
– Het Heerenhuys, Rotterdam.
– De Landgoederij, Bunnik.
– Green Village, Nieuwegein. Landgoed te Werve, Rijswijk. Landgoed Waterland, Velsen.
– NH Château Marquette, Heemskerk.

Als je wel voor de geweldige ervaring met de helikopter wilt gaan moet je natuurlijk wel rekening houden met de locatie. Een helikopter kan namelijk niet zomaar overal landen.

Een grote tuin bij een kasteel of een dak van en hotel zijn natuurlijk opties. Wil je echt weten welke mogelijkheden er precies zijn dan kan je het best contact opnemen met het bedrijf waar je de helikopter zal gaan huren.