We zitten al bijna in 2019, dus het wordt tijd om je woonkamer in 2019 een goede make-over te geven. Wil jij eigenlijk al geruime tijd je woonkamer opnieuw inrichten? Maar heb je er toch nog mee gewacht omdat je nog niet precies weet wat je wilt? Met deze woonkamer interieur trends van 2019 begin je alvast goed. Wat kan je van de trends in 2019 verwachten?

Glas

Glas, je denkt bij jezelf  “glas”? Ja een trend van 2019 gaat het gebruik van veel glas in je woonkamer, veel open door grote ramen zodat er veel licht in je woonkamer komt. Ook zijn veel planten in je woonkamer een trend, planten in glazen potten. Daarbij is wit ook goed, glas in combinatie met wit geeft veel ruimte, licht en rust in woonkamer. Te veel kleuren in je woonkamer wordt een beetje “too much” en daar moet je eigenlijk van afstappen. Wel kan je af en toe meubilair hebben met kleuren wat dan echt naar voren springt in je woonkamer, maar te veel kleur is niet de trend.

 

Leer

Met deze rust in je woonkamer, is het tegenwoordig ook een trend om mooie leren stoelen in je woonkamer te hebben. Omdat de rest van de woonkamer veel rust uitstraalt, zal een mooi leren “design” stoel snel naar voren springen. Eetkamerstoelen leer zullen daarom dus een trend zijn in 2019, een combinatie van rust en design stoelen is dus de trend van 2019. Dus begin alvast goed na te denken over lederen eetkamerstoelen want je mag deze trend echt niet missen als je een trendy woonkamer wilt.