Handtassen, daar kunnen we nooit genoeg van hebben. Ben je op zoek naar een leuk tasje voor deze zomer? Lees dan snel verder welke tassen deze zomer helemaal hot zijn! 

Fanny pack

Ga je naar een festival? Dan is de fanny pack een leuke optie. Dit heuptasje was in de jaren ’80 en ’90 even in de mode geweest, maar werd daarna voor een lange tijd verafschuwd. Anno 2018 is de heuptas weer helemaal terug! De fanny pack draag je tegenwoordig niet alleen maar om de heup, maar kun je ook over je schouder dragen. Een variant op de heuptas is de belt bag en is, zoals de naam al doet vermoeden, een riem met een klein tasje eraan. Fanny packs en belt bags zijn handig voor festivals omdat ze compact zijn en je je belangrijkste eigendommen dicht bij je lichaam kan dragen. 

Rieten tassen
In deze zomer zul je veel rieten tasjes terugzien. De rieten mand werd al door stijlicoon Jane Birkin in de jaren ’60 gedragen. Rieten tasjes zie je terug in allerlei vormen en maten: van kleine avondtasjes tot grote picknickmanden die mee kunnen naar het strand. Verder zijn gehaakte net-tassen ook helemaal in deze zomer. Beide tasjes zijn vooral leuk in beige of neutrale kleuren. 

Doorzichtige tas
Deze trend is voor de echte durfal: maak een echt statement door deze zomer een doorzichtige tas te dragen, gemaakt van PVC. Een transparante tas is naast een echte fashiontrend ook nog eens heel handig: je hoeft nooit meer in je handtas te graaien, op zoek naar je sleutel of lipstick!