Wil jij een DJ huren, maar weet je niet waar je die DJ moet vinden en boeken? Hier lees je onze gouden tip!

Wat moet je weten als je een DJ gaat huren?
Een DJ huren is leuk, tenminste als je weet waar je moet beginnen. Maar wat moet je weten voordat je een DJ gaat huren? Als je een DJ gaat inhuren wilt de artiest uiteraard een aantal dingen weten, dus het is handig als je daar vast over na hebt gedacht voordat je een DJ benaderd. Allereerst is het van belang om voor jezelf op een rijtje te hebben welk muziekgenre je graag zou willen horen. Een feestelijke house DJ vol power tracks verschilt onwijs van een lounge DJ voor op de achtergrond. Bepaal dus waar je naar op zoek bent. Denk ook na over zaken als: de datum, de locatie, de gelegenheid, de draai tijden en de (aanwezige) techniek.

Nadat je deze informatie helder hebt kan je op zoek naar je ideale DJ. Maar waar vind je hem of haar? Op het artiestenboekingsplatform Plugify kan je gemakkelijk online een DJ huren. Je staat via het platform direct in contact met de artiest zelf.

Snel en gemakkelijk een DJ huren
Bij Plugify kan je filteren op je budget en het gewenste muziekgenre, vervolgens zie je diverse DJ’s verschijnen die aan jouw wensen voldoen. Als je op de artiestenpagina klikt zie je reviews van andere mensen die de DJ geboekt hebben en je kan de DJ’s direct beluisteren aan de hand van de video’s die ze op hun artiestenpagina hebben staan. Nadat je wat DJ’s hebt vergeleken bepaal je bij welke DJ’s je geheel vrijblijvend een aanvraag zou willen indienen. Dit doe je door op de knop ‘Check beschikbaarheid’ op hun artiestenpagina te klikken. De artiest komt dan zo snel mogelijk terug op jouw aanvraag en zal laten weten of hij/zij beschikbaar is.

Je droom DJ inhuren
Nadat je wat lijntjes hebt uitgezet en je opties op een rijtje hebt gezet kan je een keuze maken. De DJ’s die je op Plugify kan huren hebben vaak een hoop ervaring en daar kan je natuurlijk van profiteren door hen op muzikaal of organisatorisch niveau om advies te vragen. Je kan de DJ van je dromen vervolgens vragen om online een offerte voor jou uit te brengen. De offerte kan je online accepteren en betalen via IDEAL of overboeking, waarbij je een factuur in je mail ontvangt. Als de betaling binnen is dan is de boeking rond. Klaar is Kees!